Lahden nuoret

OPKOn Nuoret on evankelis-luterilaista seurakuntayhteyttä, yhdessäoloa, raamatunopiskelua, hengailua ja kasvamista ihmisenä Jeesuksen yhteydessä. Erittäin lämpimästi tervetuloa!

Nuottaillat

Olet tervetullut mukaan toimintaamme kasvamaan osana kristittyjen nuorten perhettä. Kokoonnumme viikoittain Nuottailloissa Lutherin kirkolla.

Ajankohtaista OPKOssa

Nyt voit tilata OPKOn julkaiseman 3T-kirjan jäsenhintaan. 3T tarjoaa raikkaan kokonaisnäkemyksen tasapainoisesta elämästä kristittynä. Siihen kuuluu Jumalan tunteminen, itsensä tunteminen ja kutsumuksen tunteminen. Kirjan hinta on 10 euroa varsinaisille jäsenille (alle 29v).

Nuortenillat Lahdessa

Lämpimästi tervetuloa mukaan nuorten Nuottailtoihin. Tule rohkeasti mukaan oppimaan Raamatusta lisää siitä, millainen Jumala on! Illat on suunnattu noin 14v+. 

Tulevat illat ja aiheet:

  • Illat starttaavat taas syksyllä. 

Muuta

Meillä on OPKOn nuorissa monenlaista yhteistä toimintaa. Järjestämme nuorteniltojen lisäksi leirejä, varustamisviikonloppuja, retkiä ja niin edelleen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! 

”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.” Matt 6:10

Tiedot tapahtumista

Liity OPKOn jäseneksi

Jäsenyydestä on iloa molemmille osapuolille. OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta siitä on monia etuja.  Jäsenyys on samalla vaivaton tapa tukea toimintaamme. Suomen OPKOn jäsenyys on ilmainen. Liittymislomakkeen voit täyttää netissä, se vie vain hetken! Sinua tarvitaan!

Liity OPKOn jäseneksi

Info & yhteystiedot

Nuottaillat kokoontuvat Lahden Lutherin kirkolla.

Työntekijät

Annastiina Toppari

Koululaistyöntekijä

lastenohjaaja

SLEY:n ja Kansanlähetyksen työntekijät: 

Pastori, SLEY
Johannes Häkämies
johannes.hakamies@sley.fi
+358 50 321 2938

Piirijohtaja, Kansanlähetys
Peeti Kallonen
peeti.kallonen@sekl.fi
+358 44 747 7764

Hyvä tietää
  1. 1
    Mitä ovat Nuottaillat
    Lahden Nuottaillat ovat nuorteniltoja, jotka järjestävät yhteistyössä SLEY, OPKO ja Kansanlähetys.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Aiempia:
Teema
Yliopistonlehtori Olli-Pekka Vainio
Rakasta Jumalaa kaikilla ajatuksillasi

“Varo miestä, joka lukee vain yhden kirjan”, kristillisen opin asiantuntija Olli-Pekka Vainio haastaa. Saarnatuoli olisi hänen mielestään loistava paikka opettaa ihmisiä ajattelemaan paremmin.

Opetukset

Kuvassa on puu vihreää taustaa vasten.

Viisaus, paratiisi ja bad apple

Pitäisikö kristityn sulkea aivonsa Raamattua lukiessa? Ateistien hyökkäyksissä näin väitetään – ja yllättävää kyllä moni tavallinen suomalainen kuvittelee samoin. Vanha Nietzsche esitti, että Raamatussa ei ole yhtään järkevää käskyä. Jumala

Apologianurkka
Miikka Niiranen

Vapauden vangit

Kirjoitettu C. S. Lewisin Paholaisen kirjeopistoa mukaillen: Rakas Mali, Suomalaisessa kulttuurissa on mielenkiintoinen sekakäsitys vapaudesta. Toisaalta täällä on voimissaan ihanne alkukantaisesta metsänihmisestä vapaana vaeltavana salojen sankarina. Kesäisin se pääsee keskiäkäisessä

Kolumnit

Ossi Lehtihuhta

Vain yksi on Totuus, kaikille

Jeesus on vertaansa vailla oleva suunnistuksen ratamestari. Hänen reitillään toimii Jumalan Sana lamppuna ja valkeutena, kirjoittaa kauppatieteiden opiskelija Ossi Lehtihuhta.