alt=""

Tue Jason Lepojärven työtä

tutkijatohtori, kouluttaja

Työn esittely

Olen suomalais-kanadalainen teologian tohtori. Täysiaikaiseen toimenkuvaani kuuluvat koulutus- ja valmennustehtävät erityisesti opiskelijoiden parissa, tieteellinen tutkimustyö ja vaikuttaminen yliopistomaailmassa. Tutkin, kirjoitan, opetan. Annan panokseni myös OPKOn mediatyön kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työskentelin viimeiset vuodet Thorneloen yliopistossa Kanadassa uskontotieteen apulaisprofessorina. Sitä ennen toimin tutkija-opettajana Vancouverissa, Oxfordissa ja Helsingissä. On ilo ja suuri etuoikeus saada palvella jälleen isänmaatani. Kutsumustani ohjaa kaksoisrakkaus: rakkaus ihmisiin ja rakkaus suuriin kysymyksiin. Jos ei ole kiinnostunut mistään, ei voi jakaa mitään, ja jos taas ei luo ystävyyksiä, ei ole ketään jolle jakaa. Jos et ole menossa mihinkään, sinulla ei voi olla matkakumppaneita. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tehdä yhteistyötä! Harkitse myös työni tukemista liittymällä henkilökohtaiseen ystävärenkaaseeni – lämpimästi tervetuloa.

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
248040

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Ystävärenkaan keräys:

Kerään parhaillaan ystävärengasta. Tervetuloa mukaan! Alle päivitetään tulevaisuudessa kannatuksen tilanne. 

Renkaan tilanne tällä hetkellä:
0%
Seuraa OPKOa somessa: