OPKO hakee tiedottajan opintovapaan sijaista

Haemme monitaitoista tiedottajaa täysiaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2024–30.9.2025 Helsinkiin. Määräaikaisuuden syynä on opintovapaan sijaisuus. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Lue lisää tiedottajan sijaisen hausta

Oletko kiinnostunut työstä opiskelijoiden ja koululaisten parissa?

Oletko kiinnostunut työstä opiskelijoiden ja koululaisten parissa? Jätä vapaa hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, millainen työ on mielessäsi.

Lisätiedot, hakemukset ja tiedustelut: OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen, rekry@opko.fi, puh. 050 3739341. 

OPKO etsii Veritas Forum -työn koordinaattoria

Veritas Forum Laajasalo Teemu ja Ylikoski Esa
Helsingin piispa Teemu Laajasalo ja vapaa-ajattelija -lehden päätoimittaja Esa Ylikoski kohtasivat lokakuussa Veritas Forumissa Tiedekulman lavalla. Kuva: Ilkka Kontturi

Koordinaattorin päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa Veritas Forum -työtä Suomessa. Veritas Forum on kansainvälinen voittoa tavoittelematon verkosto. Päätoimintamuotona on järjestää akateemisia dialogeja, joissa keskustellaan rohkeasti elämän suurista kysymyksistä eri maailmankatsomusten näkökulmista. Lisätietoja Veritas-työstä veritasforum.fi ja veritas.org

Tehtävässä tarvitaan akateemisen toimintaympäristön tuntemista ja korkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, viestintä- ja kommunikaatiotaitoja sekä tietoteknistä osaamista, valmentamisen ja yhteisön rakentamisen taitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, käytännöllisyyttä, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoja.

Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Työsuhde alkaa mahdollisuuksien mukaan ja on toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävän palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen vaativuusryhmä kolmen mukainen. Työsuhde on aluksi osa-aikainen 20 %, niin, että tavoitteena on varainhankintatyön kautta nostaa se täysiaikaiseksi. Työntekijän tulee sitoutua pitkäjänteiseen varainhankinnan toteuttamiseen ja kehittämiseen työn toimintaedellytysten ylläpitämiseksi.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa osoitteeseen rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: ”Millainen on työnäkyni Veritas Forum -työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antavat pääsihteeri Jussi Miettinen, jussi.miettinen@opko.fi, puh. 050 3739341.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienryhmätoimintaa, leirejä, Veritas Forumeja ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on noin 4 000  jäsentä. Toimimme yhteistyössä mm. seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa.