Joensuun OPKO

Olemme askel perhe missiossa. Meitä ohjaa näky Joensuusta, jossa jokainen opiskelija kohtaa Jeesuksen ja kokee Hänen rakkautensa opintojensa aikana.

Tahdotko kasvaa Jeesuksen opetuslapsena opintojesi aikana? Tahdotko vahvistua hengellisesti, löytää kutsumuksesi ja paikkasi perheessä, joka liikkuu yhdessä rukouksin pimeyttä vastustaen?

Jos tahdot – tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista Joensuussa

Syksyn MyFriends-valmennusprosessi alkaa 8–10.12.2023. Valmennuksen tarkempi rakenne ja ilmoittautumistiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Valmennus varustaa sinut elämään lähetetyn elämäntapaa omien ihmissuhdeverkostojesi keskellä. Jakson aikana opit globaalin etelän herätysalueilla toimivan mallin opetuslapseuttaa, saat syvemmän ymmärryksen postmodernin Suomen haasteista ja kasvat taatusti opetuslapseudessa.

MyFriends on korkea sitoutumisen jakso, jonka seurauksena elämäntapasi muuttuu. Rukoile ja kysy Isältä, onko nyt sinun aikasi olla osa tätä matkaa.

Ajankohtaista muualla OPKOssa

27.10. Revive Conference, Helsinki
OPKO yhteistyökumppanina 

Miten pääsen mukaan?

Et ole päätynyt Joensuuhun vahingossa. Jumalalla on sinulle hyvä suunnitelma, johon voimme varustaa sinut astumaan.

Tällä hetkellä emme järjestä opiskelijailtoja. Sen sijaan meillä on erilaisia missionaalisia ryhmiä, jotka kohtaavat toisiaan kuukausittain perhepäivissä. Tämän lisäksi toteutamme säännöllisesti valmennuksia

Haluamme auttaa sinua syvemmälle Jeesuksen kanssa ja ympäröidä sinut muilla, joilla on sama suunta. Tule mukaan verkoston perhepäivään tai ole suoraan yhteydessä joko Nooaan tai Joeliin – voimme tavata ja miettiä sinulle oikeaa paikkaa. 

Syksyn perhepäivät

Helpoin tapa löytää yhteyteemme on tulla mukaan kerran kuussa järjestettävään perhepäivään. Perhepäivässä olemme Herran jalkojen juuressa, jaamme elämää ja vietämme yhdessä hauskaa. Päivämäärät:

  • 🍃 3.9.
  • 🍂 1.10.
  • 🍁 5.11.
  • ❄️ 3.12.

Tarkemmat tiedot kunkin perhepäivän sijainnista ja ajasta saat kysymällä Nooalta (045-137-0934). Ole yhteydessä!

Kuvituskuva
Askel-podcast

Seuraa somessa

Tulevat valmennukset

MyFriends-valmennus

Kattavin valmennusprosessi alkaa tiimimme toteuttamana joulukuussa jatkuen aina helmikuulle asti. MyFriendsin kautta opit elämäntavan, johon kuuluu luontevalla tavalla hengellisten alotteiden teko ja ystäviesi opetuslapseuttaminen. Tarkemmat tiedot myöhemmin. Lue lisää MyFriends-valmennuksista.

Ilmoittautuminen: avataan pian

Pienvalmennukset

Varustamme ympärivuotisesti ihmisiä syvemmälle Jumalan lapsen ja lähettilään identiteettiin. Hyviä paikkoja aloittaa ovat Steppi-ja Lähde!-valmennukset. Nämä prosessit käydään pienryhmissä. Valmennuksessa selkeytetään omaa kutsumusta osana Jumalan missiota, syvennytään Jeesuksen elämään ja varustaudutaan hengellisin työkaluin. Kysy lisää näistä.

Missionaalista opetusta

Valmennuksissa tarjoamme käytännöllistä raamattuopetusta ja toimivia työkaluja. Maistiaiseksi voit katsoa alla olevan videon – sen kautta saat ensimmäiset askeleesi Joensuussa!

Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen. (Luuk. 10:2)

Info & yhteystiedot

Meillä on laajat verkostot Joensuun kristillisellä kentällä ja hyvä kuva eri yhteisöistä. Kun löydät oman paikkasi tässä kaupungissa, jonka Jeesus on sinulle tarkoittanut, se koituu koko kaupunkimme parhaaksi.

Olemme sinua varten – ole rohkeasti yhteydessä. 

Työntekijät

Nooa Saari

Joensuun opiskelijatyöntekijä

TM

Joel Pietiläinen

Joensuun
opiskelijatyöntekijä

teol. yo.

Työ tarvitsee paljon esirukousta ja myös taloudellista kannatusta. Jos haluat liittyä näillä keinoin työhömme Joensuussa, ole rohkeasti yhteydessä tai paina ”Ystävärengas”-painikkeita yllä.

Näkymme
 1. 1
  Joensuulle
  Unelmoimme Joensuusta, jonka jokaisessa ihmisryhmässä on moninkertaistuva opetuslapsien ryhmä.
 2. 2
  Opiskelijoille
  Työskentelemme sen eteen, että jokainen opiskelija kohtaisi Jeesuksen ja Hänen rakkautensa opintojensa aikana.
 3. 3
  Sinulle

  Jumala on lähettänyt sinut Joensuuhun syystä. Hän haluaa kasvattaa sinut opetuslapseksi, joka on vaarallinen pimeydelle.

  Tahdomme varustaa sinut tällä matkalla.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

alt=""
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Sankarin tekoja

Koripalloilija Lauri Markkasesta on tullut suomalaisten supersankari. Hänen sädekehänsä alkoi hohtaa entistä kirkkaampana, kun mies puki huhtikuussa ylleen armeijan harmaat puolustusvoimien urheilukoulussa Santahaminassa. Laurin kaltaisten superlahjakkuuksien kohdalla unohtuu helposti, että

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
alt=""
Chat(botti) auttaa lähetystyössä

Jeesus käski kylvää ilosanomaa. Jos tehtävä on syytä hoitaa tehokkaasti, uuden teknologian mahdollisuuksia ei pidä hukata, sanoo
datatieteen ammattilainen Elias Luoma.

Opetukset

alt=""

Rukoushaastattelussa raamattukouluttaja Eero Junkkaala

Mikä on kiinnostanut sinua viime aikoina Jeesuksen rukousopetuksissa? Minua on viime aikoina erityisesti kiinnostanut se, mitä Luukkaan evankeliumi kertoo Jeesuksen rukouselämästä. Muut evankelistat eivät kiinnitä tähän niin paljon huomiota, mutta

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kirjoitettu C. S. Lewisin Paholaisen kirjeopistoa mukaillen: Rakas Mali, Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa

Kolumnit

Nasaretilaisen kriisinhallinnasta

Kuoleman voittajan arvonimen voisi ajatella viittaavan voimakkaaseen, hyvän puolella seisovaan taistelijaan. Entä jos Jeesuksen kansainvälinen kriisinhallinta ei tunnu oikeanlaiselta tai riittävältä?