Joensuun OPKO

Olemme askel perhe missiossa. Meitä ohjaa näky Joensuusta, jossa jokainen opiskelija kohtaa Jeesuksen ja kokee Hänen rakkautensa opintojensa aikana.

Tahdotko kasvaa Jeesuksen opetuslapsena opintojesi aikana? Tahdotko vahvistua hengellisesti, löytää kutsumuksesi ja paikkasi perheessä, joka liikkuu yhdessä rukouksin pimeyttä vastustaen?

Jos tahdot – tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista Joensuussa

Kevään MyFriends-valmennusprosessin ilmoittautuminen on auki! Katso lisätiedot ja ilmoittaudu: bit.ly/mf23jns

Valmennus varustaa sinut elämään lähetetyn elämäntapaa omien ihmissuhdeverkostojesi keskellä. Jakson aikana opit globaalin etelän herätysalueilla toimivan mallin opetuslapseuttaa, saat syvemmän ymmärryksen postmodernin Suomen haasteista ja kasvat taatusti opetuslapseudessa.

MyFriends on korkea sitoutumisen jakso, jonka seurauksena elämäntapasi muuttuu. Rukoile ja kysy Isältä, onko nyt sinun aikasi olla osa tätä matkaa.

Ajankohtaista muualla OPKOssa

18.3. klo 10-13 OPKOn liittokokous Helsingissä ja Zoomissa

Lähetetty-koulutus 2023
Tule kasvamaan yhdessä Jumalan lapsena ja opettelemaan elämään Jeesuksen lähettämänä Suomessa ja maailmalla. Lue lisää Lähetetty-koulutuksesta

6.-9.4.23 Pääsiäispysäkki – Rukouksen ja hiljentymisen päivät Enä-Sepässä 

Miten pääsen mukaan?

Tällä hetkellä emme järjestä opiskelijailtoja. Sen sijaan meillä on kolme missionaalista perhettä ja useita elämäntaparyhmiä. Tämän lisäksi toteutamme säännöllisesti valmennuksia.

Haluamme auttaa sinua syvemmälle Jeesuksen kanssa ja ympäröidä sinut muilla, joilla on sama suunta. Tule mukaan verkoston perhepäivään tai ole suoraan yhteydessä joko Nooaan tai Joeliin – voimme tavata ja miettiä sinulle oikeaa paikkaa. 

Tulevat perhepäivät

Helpoin tapa löytää yhteyteemme on tulla mukaan kerran kuussa järjestettävään perhepäivään. Perhepäivässä jaamme elämää ja vietämme yhdessä hauskaa. Päivämäärät:

  • 15.1.
  • 19.2.
  • 19.3.
  • 16.4.
  • 21.5.

Tarkemmat tiedot kunkin perhepäivän sijainnista ja ajasta saat kysymällä Nooalta (045-137-0934). Ole yhteydessä!

Kuvituskuva
Askel-podcast

Seuraa somessa

Tulevat valmennukset

MyFriends-valmennus

Kattavin valmennusprosessi alkaa tiimimme toteuttamana maaliskuussa jatkuen aina toukokuulle asti. MyFriendsin kautta opit elämäntavan, johon kuuluu luontevalla tavalla hengellisten alotteiden teko ja ystäviesi opetuslapseuttaminen. Tarkemmat tiedot myöhemmin. Lue lisää MyFriends-valmennuksista.

Ilmoittautuminen: bit.ly/mf23jns (DL 17.2.)

Pienvalmennukset

Varustamme ympärivuotisesti ihmisiä syvemmälle Jumalan lapsen ja lähettilään identiteettiin. Hyviä paikkoja aloittaa ovat Steppi-ja Lähde!-valmennukset. Nämä prosessit käydään pienryhmissä. Valmennuksessa selkeytetään omaa kutsumusta osana Jumalan missiota, syvennytään Jeesuksen elämään ja varustaudutaan hengellisin työkaluin. Kysy lisää näistä.

Missionaalista opetusta

Valmennuksissa tarjoamme käytännöllistä raamattuopetusta ja toimivia työkaluja. Maistiaiseksi voit katsoa alla olevan videon – sen kautta saat ensimmäiset askeleesi Joensuussa!

Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen. (Luuk. 10:2)

Info & yhteystiedot

Meillä on laajat verkostot Joensuun kristillisellä kentällä ja hyvä kuva eri yhteisöistä. Kun löydät oman paikkasi tässä kaupungissa, jonka Jeesus on sinulle tarkoittanut, se koituu koko kaupunkimme parhaaksi.

Olemme sinua varten – ole rohkeasti yhteydessä. 

Työntekijät

Nooa Saari

Joensuun opiskelijatyöntekijä

TM

Joel Pietiläinen

Joensuun
opiskelijatyöntekijä

teol. yo.

Työ tarvitsee paljon esirukousta ja myös taloudellista kannatusta. Jos haluat liittyä näillä keinoin työhömme Joensuussa, ole rohkeasti yhteydessä tai paina ”Ystävärengas”-painikkeita yllä.

Näkymme
 1. 1
  Joensuulle
  Unelmoimme Joensuusta, jonka jokaisessa ihmisryhmässä on moninkertaistuva opetuslapsien ryhmä.
 2. 2
  Opiskelijoille
  Työskentelemme sen eteen, että jokainen opiskelija kohtaisi Jeesuksen ja Hänen rakkautensa opintojensa aikana.
 3. 3
  Sinulle

  Jumala on lähettänyt sinut Joensuuhun syystä. Hän haluaa kasvattaa sinut opetuslapseksi, joka on vaarallinen pimeydelle.

  Tahdomme varustaa sinut tällä matkalla.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Aiempia:
Teema
alt=""
Kohti kumppanuuksien kulttuuria

Lähipiirin kutsuminen mukaan OPKOn työn kumppaneiksi ja ystäviksi on jännittävää ja sen voi oppia tekemään hyvin, sanoo johtava opiskelijatyöntekijä Pekka Ryhänen. Tämä on välttämätön suunta, sillä tulevaisuudessa järjestö on yhä enemmän yksityishenkilöiden lahjoitusten varassa.

Opetukset

alt=""

Lähettäjänä olemisen siunaus

Jumala haluaa, että kaikki saisivat mahdollisuuden kuulla Jeesuksesta. Tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet lähetyskäskyn täyttämiseen oman kutsumuksensa mukaisesti, kirjoittaa OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen.

Apologianurkka
alt=""

Tämän maailman ruhtinaan joulu

Kirjoitettu C. S. Lewisin Paholaisen kirjeopistoa mukaillen: Rakas Mali, Kirkkovuoden pikkujoulukausi on ohi. On vuodatettu epäreilun pomon kohtelua lyhtypylväälle. On konttorisiskojen kanssa itketty uraputken imemää nuoruutta ja menetettyä perhettä. On

Kolumnit

alt=""

Lähettilään DNA

Jumala varustaa meidät lähettilään tehtävään. Hän myös eheyttää ja ei pakota ketään samaan muotiin, kirjoittaa teologian opiskelija Hanna Ojuva.