Joensuun OPKO

Olemme askel perhe missiossa. Meitä ohjaa näky Joensuusta, jossa jokainen opiskelija kohtaa Jeesuksen ja kokee Hänen rakkautensa opintojensa aikana.

Tahdotko kasvaa Jeesuksen opetuslapsena opintojesi aikana? Tahdotko vahvistua hengellisesti, löytää kutsumuksesi ja paikkasi perheessä, joka liikkuu yhdessä rukouksin pimeyttä vastustaen?

Jos tahdot – tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista Joensuussa

Haaveilemme säännöllisen 24/7-rukouksen starttaamisesta yhdessä muiden kaupunkimme yhteisöjen kanssa. Haluaisitko olla mukana? Onko rukous sydämelläsi? Ole yhteydessä!

Ajankohtaista muualla OPKOssa

17.8.24 OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 11−21

Miten pääsen mukaan?

Et ole päätynyt Joensuuhun vahingossa. Jumalalla on sinulle hyvä suunnitelma, johon voimme varustaa sinut astumaan.

Tällä hetkellä emme järjestä opiskelijailtoja. Sen sijaan meillä on erilaisia missionaalisia ryhmiä, jotka kohtaavat toisiaan kuukausittain perhepäivissä. Tämän lisäksi toteutamme säännöllisesti valmennuksia

Haluamme auttaa sinua syvemmälle Jeesuksen kanssa ja ympäröidä sinut muilla, joilla on sama suunta. Tule mukaan verkoston perhepäivään tai ole suoraan yhteydessä joko Nooaan tai Joeliin – voimme tavata ja miettiä sinulle oikeaa paikkaa. 

Syksyn perhepäivät

Helpoin tapa löytää yhteyteemme on tulla mukaan kerran kuussa järjestettävään perhepäivään. Perhepäivässä olemme Herran jalkojen juuressa, jaamme elämää ja vietämme yhdessä hauskaa. Päivämäärät:

  • 21.1.
  • 18.2.
  • 17.3.
  • 21.4.
  • 19.5.

Tarkemmat tiedot kunkin perhepäivän sijainnista ja ajasta saat kysymällä Nooalta (045-137-0934). Ole yhteydessä!

Kuvituskuva
Askel-podcast

Seuraa somessa

Tulevat valmennukset

MyFriends-valmennus

MyFriendsin kautta opit elämäntavan, johon kuuluu luontevalla tavalla hengellisten alotteiden teko ja ystäviesi opetuslapseuttaminen. Seuraava avoin valmennus toteutuu näillä näkymin yhteistyössä Kuopion kanssa. Valmennuksen viikonloput ovat 8-10.3. ja 24-26.5.. Lue lisää MyFriends-valmennuksista.

Ilmoittautuminen: avataan pian

Pienvalmennukset

Varustamme ympärivuotisesti ihmisiä syvemmälle Jumalan lapsen ja lähettilään identiteettiin. Hyviä paikkoja aloittaa ovat Steppi-ja Lähde!-valmennukset. Nämä prosessit käydään pienryhmissä. Valmennuksessa selkeytetään omaa kutsumusta osana Jumalan missiota, syvennytään Jeesuksen elämään ja varustaudutaan hengellisin työkaluin. Kysy lisää näistä.

Missionaalista opetusta

Valmennuksissa tarjoamme käytännöllistä raamattuopetusta ja toimivia työkaluja. Maistiaiseksi voit katsoa alla olevan videon – sen kautta saat ensimmäiset askeleesi Joensuussa!

Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen. (Luuk. 10:2)

Info & yhteystiedot

Meillä on laajat verkostot Joensuun kristillisellä kentällä ja hyvä kuva eri yhteisöistä. Kun löydät oman paikkasi tässä kaupungissa, jonka Jeesus on sinulle tarkoittanut, se koituu koko kaupunkimme parhaaksi.

Olemme sinua varten – ole rohkeasti yhteydessä. 

Työntekijät

Nooa Saari

Joensuun opiskelijatyöntekijä

TM

Joel Pietiläinen

Joensuun
opiskelijatyöntekijä

teol. yo.

Työ tarvitsee paljon esirukousta ja myös taloudellista kannatusta. Jos haluat liittyä näillä keinoin työhömme Joensuussa, ole rohkeasti yhteydessä tai paina ”Ystävärengas”-painikkeita yllä.

Näkymme
 1. 1
  Joensuulle
  Unelmoimme Joensuusta, jonka jokaisessa ihmisryhmässä on moninkertaistuva opetuslapsien ryhmä.
 2. 2
  Opiskelijoille
  Työskentelemme sen eteen, että jokainen opiskelija kohtaisi Jeesuksen ja Hänen rakkautensa opintojensa aikana.
 3. 3
  Sinulle

  Jumala on lähettänyt sinut Joensuuhun syystä. Hän haluaa kasvattaa sinut opetuslapseksi, joka on vaarallinen pimeydelle.

  Tahdomme varustaa sinut tällä matkalla.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.