Liity OPKOn jäseneksi

Tämä sivu käsittelee Suomen OPKOn jäsenyyttä. Lisäksi voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi. Tästä voit kysyä lisätietoa paikkakuntasi työntekijältä.

Jäsenyys kannattaa!

Jäsenyydestä on iloa molemmille osapuolille. OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta siitä on monia etuja.  Jäsenyys on samalla vaivaton tapa tukea toimintaamme. OPKOn jäsenyys on ilmainen. Liittymislomakkeen voit täyttää netissä, se vie vain hetken! Sinua tarvitaan!

Alennuksia tapahtuma- ja leirimaksuista

Jäsenyys ei maksa, mutta jäsenenä saat alennuksia mm. leirien ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Arkki-lehti kotiin postitettuna

(yli 15-vuotiaille) Kaikille työmme ystäville ja toiminnastamme muuten kiinnostuneille lähetämme tiedotuslehtemme Arkin neljä kertaa vuodessa.

Mahdollisuus vaikuttaa

Jäsenenä sinulla on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen vuosikokouksessa ja varsinaisilla jäsenillä on lisäksi myös äänioikeus.

Tapa tukea

Järjestöjen painoarvoa ja vaikuttavuutta ja tätä kautta myös valtiollisia (kuten opetus- ja kulttuuriministeriön) tukia tulkitaan kuitenkin muun muassa jäsenmäärän mukaan.

Tuet kristillistä toimintaa Suomessa

Pienillä valinnoillasi on suuri merkitys! Harvoin ajattelemme, että myös yhdistysten jäsenyys on tärkeää vaikuttamista ja kantaaottamista. Yhteiskunnassamme järjestöjen vaikuttavuutta punnitaan mm. niiden jäsenmäärän mukaan. Liittymällä OPKOn tai muun Raamattuun pohjaavan toimijan jäseneksi rakennat aktiivisesti sellaista tulevaisuuden Suomea, jossa on elintilaa myös kristilliselle elämänkatsomukselle.

Ei maksa. OPKOn jäsenmaksu päätetään liiton vuosikokouksessa, ja se on toistaiseksi ollut vapaaehtoinen. Paikallisyhdistykset päättävät omista jäsenmaksuistaan.

Kyllä, voit! Opiskelijapaikkakunnat ovat järjestäytyneet paikallisyhdistyksiksi. Voit Suomen OPKOn jäsenyyden lisäksi olla myös paikallisyhdistyksesi jäsen. Lisätietoa jäsenyydestä saat paikkakuntasi työntekijältä.

Liity jäseneksi netissä

Liity Suomen OPKOn jäseneksi painikkeesta aukeavalla nettilomakkeella. Se vie vain hetken! Jäseneksi liittyvän on hyväksyttävä OPKOn oppiperusta ja tarkoitus. Lisätietoja liittymisestä voit kysyä toimistosihteeri Juha Aholta, juha.aho(a)opko.fi, (09) 612 9940.