Vaasan OPKO

Hei opiskelija, etsitkö omaa paikkaasi? Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi Jumalan valtakunnassa ja tässä maailmassa. Toimintaamme kuuluu sekä isompia kokoontumisia että pienryhmiä. Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan!

 Tavoitteenamme on olla avoin porukka, johon on helppo tulla mukaan ja jossa saa oppia tuntemaan Jeesusta ja löytää omaa paikkaansa ja kutsumustaan. Seuraa meitä Instagramissa @vaasanopko .

OPKOn suomenkielinen työ alkoi Vaasassa syksyllä 2022 monien rukousten siivittämänä. 

Ajankohtaista OPKOssa

17.8.24 OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 11−21

Opiskelijaillat Vaasassa


Seuraavaksi tapahtuu: Tietoa myöhemmin!

Kesän ajan nuorten aikuisten järjestämiä seurakuntien yhteisiä tapaamisia puistossa nimellä ”kesäprojekti”.  Lisätietoa löydät instagramista @vasastudentmission tililtä.

Tulevat illat ja tapahtumat:

Kevät 2024

15.1 Equip Wasa – ilta: ”Kukoistaminen Jeesuksen seuraajana”, Saara Kinnunen

26.-28.1 Disciple konferenssi Helsingissä, bussikyyti Vaasasta

5.2 Worship Wasa -ilta, Disciple-jatkot

12.2 Vuosikokous

14.2 klo 14-16 Paastonajan rukoustapaamisten aloitus

17.2 klo 10 Rukoustapaaminen Vetokankaankirkko

19.2 Equip Wasa -ilta: ”Elämän jakaminen yhdessä”, Benjamin Sandell

4.3 Worship Wasa

23.3 Equip lauantai, Isän sydän, osa 2, vieraana tiimi Itä-Suomesta

(pääsiäistauko)

15.4 Equip Wasa -ilta: ”Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi”

17.4. 60-v juhlat

29.4 Worship Wasa -ilta

x.5 Kauden päätös

Discovery Bible Study -illat:

DBS-illoissa  tutustutaan Raamattuun rennossa ilmapiirissä pienryhmissä helppoa ja mielenkiintoista Diccovery Bible Study -työkalua hyödyntäen.  Tule mukaan DBS-iltoihin, jos haluat tutustua Raamattuun yhdessä toisten kanssa, kasvaa Jeesuksen opetuslapsena tai saada inspiraatiota perustaa pienryhmä. Laita viestiä työtekijälle, jos kiinnostuit,

Rukoustapaamisia ja tavoittavia tempauksia

Vaasan OPKO järjestää myös rukoustapaamisia sekä tavoittavia tempauksia. Kaipaatko rukoilla yhdessä toisten kanssa tai kaipaatko tiimiä, kenen kanssa tavoittaa opiskelijoita? Laita viestiä!:) 

alt=""

Muuta toimintaa

Pienryhmät ja rukoustapaamiset

Discovery Bible Study -illat:

Raamattu- ja rukoustapaaminen Palosaaressa maanantaisin klo 18 (ei Worship Wasa iltoina). Ilmoita tulostasi hanna-leena.ventin@opko.fi, niin saat osoitteen.:)

DBS-illoissa  tutustutaan Raamattuun rennossa ilmapiirissä pienryhmissä helppoa ja mielenkiintoista Diccovery Bible Study -työkalua hyödyntäen.  Tule mukaan DBS-iltoihin, jos haluat tutustua Raamattuun yhdessä toisten kanssa, kasvaa Jeesuksen opetuslapsena tai saada inspiraatiota perustaa pienryhmä.

Rukoustapaamisia ja tavoittavia tempauksia

Vaasan OPKO järjestää myös rukoustapaamisia sekä tavoittavia tempauksia. Kaipaatko rukoilla yhdessä toisten kanssa tai kaipaatko tiimiä, kenen kanssa tavoittaa opiskelijoita?

Jos haluat mukaan Vaasan OPKOn whatsapp-ryhmään tai olla muuten yhteydessä , laita rohkeasti viestiä työntekijälle

 

Info & yhteystiedot

Vaasan OPKO

Postiosoite:

Työntekijä

Hanna-Leena Ventin

Vaasan opiskelijatyöntekijä

DI

Vaasan OPKO

Vaasan OPKO on Suomen Ev.Lut Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:n yhteydessä toimiva paikallinen yhteisö. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! 

Lisätietoa Vaasan OPKOn ja Hanna-Leenan työn tukemisesta

Hyvä tietää
  1. 1
    Kuka voi tulla mukaan?

    OPKOn toiminta on avointa kaikille opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Voit tulla mukaan vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoa kristillisestä uskosta. Opiskelijaillat ovat täysin ilmaisia. Tervetuloa mukaan!

  2. 2
    Miten lahjoittaa Vaasan OPKOn työhön?

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.