Vaasan OPKO

Hei opiskelija, etsitkö omaa paikkaasi? Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi Jumalan valtakunnassa ja tässä maailmassa. Toimintaamme kuuluu sekä isompia kokoontumisia että pienryhmiä. Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan!

 Tavoitteenamme on olla avoin porukka, johon on helppo tulla mukaan ja jossa saa oppia tuntemaan Jeesusta ja löytää omaa paikkaansa ja kutsumustaan. Seuraa meitä Instagramissa @vaasanopko .

OPKOn suomenkielinen työ alkoi Vaasassa syksyllä 2022 monien rukousten siivittämänä. 

Ajankohtaista OPKOssa

27.10. Revive Conference, Helsinki
OPKO yhteistyökumppanina 

Opiskelijaillat Vaasassa

Kerran kuussa järjestetyt kaksikieliset Worship Wasa -illat jatkuvat syksyllä! Syksyllä alkaa lisäksi uudet Equip Wasa -illat, jotka ovat kaikille avoimia, mutta lisäksi ne ovat osa TRANSFORM EQUIP opetuslapseutuskoulutusta. Lue lisää tietoa opetuslapseutuskurssista: www.opko.fi/transform

Ilmoittautuminen kurssille on auki: 28.8-20.9.2023

Seuraavaksi tapahtuu:

Tulevat illat ja tapahtumat:

Syksy 2023

18.9 Worship Wasa – ilta, vieraanan Olli Lehmonen 

2.10 Equip Wasa – ilta, vieraana Ida-Maria Pekkarinen

16.10 Worship Wasa -ilta, Johan Myrskog

30.10 Equip Wasa -ilta, Benjamin Sandell

13.11 Worship Wasa

27.11 Equip Wasa -ilta, aiheena Isän sydän, Nooa Saari

11.12 Worship Wasa -ilta,

Discovery Bible Study -illat:

Raamattu- ja rukoustapaaminen maanantaisin klo 18 (ei Worship Wasa- eikä Equip Wasa- iltoina). Ilmoita tulostasi hanna-leena.ventin@opko.fi, niin saat osoitteen.:)

DBS-illoissa  tutustutaan Raamattuun rennossa ilmapiirissä pienryhmissä helppoa ja mielenkiintoista Diccovery Bible Study -työkalua hyödyntäen.  Tule mukaan DBS-iltoihin, jos haluat tutustua Raamattuun yhdessä toisten kanssa, kasvaa Jeesuksen opetuslapsena tai saada inspiraatiota perustaa pienryhmä.

Rukoustapaamisia ja tavoittavia tempauksia

Vaasan OPKO järjestää myös rukoustapaamisia sekä tavoittavia tempauksia. Kaipaatko rukoilla yhdessä toisten kanssa tai kaipaatko tiimiä, kenen kanssa tavoittaa opiskelijoita? Laita viestiä!:) 

Muuta toimintaa

Pienryhmät ja rukoustapaamiset

Discovery Bible Study -illat:

Raamattu- ja rukoustapaaminen Palosaaressa maanantaisin klo 18 (ei Worship Wasa iltoina). Ilmoita tulostasi hanna-leena.ventin@opko.fi, niin saat osoitteen.:)

DBS-illoissa  tutustutaan Raamattuun rennossa ilmapiirissä pienryhmissä helppoa ja mielenkiintoista Diccovery Bible Study -työkalua hyödyntäen.  Tule mukaan DBS-iltoihin, jos haluat tutustua Raamattuun yhdessä toisten kanssa, kasvaa Jeesuksen opetuslapsena tai saada inspiraatiota perustaa pienryhmä.

Rukoustapaamisia ja tavoittavia tempauksia

Vaasan OPKO järjestää myös rukoustapaamisia sekä tavoittavia tempauksia. Kaipaatko rukoilla yhdessä toisten kanssa tai kaipaatko tiimiä, kenen kanssa tavoittaa opiskelijoita?

Jos haluat mukaan Vaasan OPKOn whatsapp-ryhmään tai olla muuten yhteydessä , laita rohkeasti viestiä työntekijälle

 

Info & yhteystiedot

Vaasan OPKO

Postiosoite:

Työntekijä

Hanna-Leena Ventin

Vaasan opiskelijatyöntekijä

DI

Vaasan OPKO

Vaasan OPKO on Suomen Ev.Lut Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:n yhteydessä toimiva paikallinen yhteisö. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! 

Lisätietoa Vaasan OPKOn ja Hanna-Leenan työn tukemisesta

Hyvä tietää
  1. 1
    Kuka voi tulla mukaan?

    OPKOn toiminta on avointa kaikille opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Voit tulla mukaan vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoa kristillisestä uskosta. Opiskelijaillat ovat täysin ilmaisia. Tervetuloa mukaan!

  2. 2
    Miten lahjoittaa Vaasan OPKOn työhön?

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Tohu wa-bohu

Peto on irti! Haluaisin panna pään pensaaseen kuin strutsi ja olla ajattelematta. Ukrainaa, Pyhää maata, Venäjän ydinaseita, kristittyjen vainoa, ilmastonmuutosta, jengiväkivaltaa ja kristinuskon luhistumista länsimaissa. Tämän päivän nuorten maailma on kaoottinen.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Olli Lehmosen kuva.
Perhe on paras

Perhe on turvan, kasvun ja hauskanpidon paikka. Perheiden aikuisten on rakastettava niin, että välillä sattuu. Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ei olisi ikinä itse keksinyt itselleen tällaista kutsumusta.

Opetukset

Jeesus ja minä – vai Jeesus ja me?

Jokaisella lienee kokemuksia perheestä. Biologinen perhe tulee mieleen ensin, mutta mikä on hengellisen perheen merkitys kristitylle? Miksi laumasuhde Jeesukseen on parempi kuin pelkkä yksilön suhde?

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.