Oulun OPKO

Sinä opiskelusi aloittanut, jo pidempään opiskellut tai jo opintosi päättänyt, Oulun OPKO haluaa kutsua sinut mukaan opiskelijatoimintaamme! Järjestämme raamattuopetusta, leirejä, sählyä, aktioita ja paljon muuta. Tervetuloa!

Tule mukaan toimintaan!

Oulun OPKOn toiminnan kautta pääset tutustumaan itseesi, toisiin opiskelijoihin ja ennen kaikkea Kristukseen. Visionamme on viedä eteenpäin iloista sanomaa Jumalan teoista – erityisesti opiskelijoiden maailmassa. Jokaisella opiskelijalla on oikeus saada kuulla Jeesuksesta ja siitä mitä hän on puolestamme tehnyt.

Ajankohtaista OPKOssa

27.10. Revive Conference, Helsinki
OPKO yhteistyökumppanina 

Opiskelijaillat Oulussa

Tulevat illat ja aiheet:

 • 2.9. Jotta he olisivat yhtä 🤗 Yhteisilta EOn kanssa  
 • 9.9. Jumalan lapsen identiteetti
 • 16.9. Rukouksen merkitys jumalasuhteessa
 • 23.9. Elämäni Jumalan lapsena
 • 30.9. Hengellinen treenipäivä 💪😉
 • 7.10. En siis enää ole orpo…🎵
 • 14.10. Valheesta totuuteen
 • 21.10. Ylistetään! 💃
 • 28.10. Hengellinen treenipäivä 💪😉
 • 4.11. Uuno on numero 1
 • 11.11. Napit pois korvista
 • 18.11. 🍖 vs. 🕊️
 • 25.11. Hengellinen treenipäivä 💪😉
 • 2.12. Jumala antoi kasvun 🌱
 • 9.12. OPKOn kauneimmat joululaulut 🎅
Pysy ajan tasalla

Liity sähköpostilistalle, ja pysyt kärryillä menoista.

Muuta toimintaa

Haluatko pienryhmään?

Pienryhmä on hieno tapa löytää ystäviä, syventyä uskossa ja jakaa elämää toisten kanssa. Pienryhmissä on yleensä 3–8 henkilöä. Yleensä pienryhmät kokoontuvat kerran viikossa ennalta sovittuna päivänä. Oulun OPKOlla on useita valmiita pienryhmiä, mutta tarvittaessa perustamme lisää. Mitä pienryhmissä tapahtuu? Useimmissa pienryhmissä tutkiskellaan Raamattua, jaetaan elämästä, rukoillaan ja rohkaistaan toinen toista elämään Jeesuksen opetuslapsena. Miten pääsen mukaan? Saat lisätietoja tai voit ilmoittautua halukkaaksi pienryhmään soittamalla tai laittamalla viestiä Oulun OPKOn työntekijälle. Pyrimme löytämään halukkaille pienryhmän parin viikon sisään.

Miten pääsen mukaan?

Haluatko palvella tiimissä, syventyä uskossa tai aloittaa jotain aivan uutta?
Oulun OPKOn toiminnassa ei ole yksinäisiä susia, vaan yritään aina tehdä merkityksellisiä asioita yhdessä ja hyvällä meiningillä. Meillä on myös tarvetta juuri sinun lahjoillesi. Olitpa intohimoinen valokuuvaja, lautapelaaja tai muuten vaan haluaisit olla Oulun OPKOssa syvemmin mukana, niin se on mahdollista. Meillä on useita erilaisia tiimejä ja toimintoja, joilla tehdään hyvää. Ota yhteyttä, kerro ideasi rohkeasti työntekijälle.

Oulun OPKOn sählyvuoro

Pelaamme sählyä tiistaisin Pöllökankaan koululla. Lue lisää sählyvuorosta.

 

Info & yhteystiedot

Oulun evankelis-luterilainen Opiskelijalähetys ry
(Oulun OPKO)

Postitusosoite:

Työntekijä

Roosa Lindholm

Oulun opiskelijatyöntekijä

luokanopettajaopiskelija

Yhdistys

Oulun OPKOssa haluamme tarjota sinulle lepohetken arkesi keskelle ja paikan, jossa saat kasvaa.

Liittymällä jäseneksi olet mukana omalla panoksellasi ja merkittävänä Oulun OPKOn tukijana.

Kiitos siitä ja tervetuloa mukaan!

Jäsenenä saat Suomen OPKOn Arkki-lehden, Oulun OPKOn Jyssäys-lehden, alennuksia leireistä sekä oikeuden osallistua jäsenkokouksiin ja asettua ehdolle hallitukseen.

Jäsenmaksu vuonna 2022:

20 € varsinaisille jäsenille
50 € alumnijäsenille

Jäsenmaksu suoritetaan Oulun OPKOn tilille FI85 8000 1401 4515 48 viitteellä 5005.

Lisätietoa Oulun OPKOn työn tukemisesta

Hyvä tietää
 1. 1
  Mikä on Oulun OPKO?
  Oulun evankelis-luterilainen Opiskelijalähetys ry on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutunut, kirkon piirissä toimiva Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:n (OPKO) paikallisyhdistys.
 2. 2
  Kuka voi tulla mukaan?

  OPKOn toiminta on avointa kaikille opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Voit tulla mukaan vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoa kristillisestä uskosta. Opiskelijaillat ovat täysin ilmaisia. Tervetuloa mukaan!

 3. 3
  Miten lahjoittaa Oulun OPKOn työhön?

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Tohu wa-bohu

Peto on irti! Haluaisin panna pään pensaaseen kuin strutsi ja olla ajattelematta. Ukrainaa, Pyhää maata, Venäjän ydinaseita, kristittyjen vainoa, ilmastonmuutosta, jengiväkivaltaa ja kristinuskon luhistumista länsimaissa. Tämän päivän nuorten maailma on kaoottinen.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Olli Lehmosen kuva.
Perhe on paras

Perhe on turvan, kasvun ja hauskanpidon paikka. Perheiden aikuisten on rakastettava niin, että välillä sattuu. Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ei olisi ikinä itse keksinyt itselleen tällaista kutsumusta.

Opetukset

Jeesus ja minä – vai Jeesus ja me?

Jokaisella lienee kokemuksia perheestä. Biologinen perhe tulee mieleen ensin, mutta mikä on hengellisen perheen merkitys kristitylle? Miksi laumasuhde Jeesukseen on parempi kuin pelkkä yksilön suhde?

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.