Tiedotus- ja raamatunopetuslehti Arkki

Tiedotus- ja raamatunopetus-lehti Arkki

Arkki on Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen oma lehti. Arkista löydät kristillisen opiskelija- ja koululaistyön sykettä, kiinnostavia artikkeleita, raamattuopetusta ja tietoa tapahtumista. Miten evankeliumi puhuttaa tämän päivän koululaisia ja opiskelijoita?

Lähetämme Arkin kaikille työmme ystäville ja toiminnastamme kiinnostuneille neljä kertaa vuodessa – täysin maksutta.

Vapaaehtoisen Arkin tukimaksun (20 € vuodessa) voi maksaa tilillemme FI10 8000 1301 0446 09 (BIC DABAFIHH) viitenumerolla 7579. Voit antaa tukesi myös MobilePayn kautta numerolla 12102.

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Tilaa Arkki

* Voidaksemme lähettää sinulle sähkö- tai kirjepostia, tarvitsemme lupasi tietojen rekisteriin tallentamiseksi. Rekisteristä pääset pois lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opko@opko.fi. Samasta osoitteesta voit halutessasi tilata rekisteriselosteen.