Taktinen viisaus

Käsikirja keskusteluun kristillisestä vakaumuksesta

Gregory Koukl, suomennos: J. J. Aleksi Markkanen

OPKOn julkaisema Taktinen viisaus on nyt tilattavissa!

Taktinen viisaus on perusteos kristillisestä uskosta keskusteluun. Kirja tarjoaa pelisuunnitelman kristinuskon vakuuttavan totuuden välittämiseen rohkeasti ja kohteliaasti. Suomennoksen on kirjoittanut OPKOn apologi J. J. Aleksi Markkanen.

Taktisen viisauden (alkup. Tactics) 10-vuotisjuhlapainoksessa Gregory Koukl näyttää, kuinka keskustelutilanteet­ otetaan haltuun ja kuinka niitä harkitun tahdikkuuden avulla ohjataan rakentavasti eteenpäin. Opit, miten haastajien hyökkäykset pysäytetään ja miten kysymykset tai provosoivat väitteet käännetään viemään keskustelua toivottuun suuntaan. Ennen muuta opit, kuinka toiset voi saada pohtimaan Jeesusta.

”Nykyään vastakkainasettelu eri mieltä olevien välillä korostuu voimakkaasti ja siksi taktiikan taju, kuunteleminen ja kuultuun reagoiminen, on keskusteluissa arvokas pääoma. Ilman sitä kristityn on helppo joko vaieta kokonaan tai näyttää jääräpäiseltä rähjääjältä, eikä meillä oikein ole varaa kumpaankaan”, kirjoittaa Aleksi Markkanen suomentajan esipuheessa.

Pehmeäkantinen, 304 sivua, alkup. nimi: Tactics. Tilaa kirja lomakkeen kautta.

Kirjoittaja Greg Koukl on sekä apologian että filosofian maisteri. Hän on puhunut yli 80 yliopistokampuksella ja isännöinyt yli 30 vuoden ajan radiossa keskusteluohjelmaansa, joka puolustaa ajattelemisen arvoista kristinuskoa. Greg on Stand to Reason -järjestön perustaja ja puheenjohtaja ja lisäksi hän toimii Biola Universityn kristillisen apologetiikan dosenttina.

Taktinen viisaus, Gregory Koukl.

Kirjasta sanottua

”Koukl on laatinut asiantuntevan merkkiteoksen siitä, kuinka ei-uskovien kanssa tulisi keskustella strategisesti. Taktinen viisaus ei ole tavanomainen apologiakirja.”

J. P. Moreland

”Taktinen viisaus on paitsi välttämätöntä luettavaa, myös riemastuttavan viihdyttävä kirja. Eihän sitä malta laskea käsistään!”

Gary R. Habermas

”Olisinpa tuntenut nämä taktiikat kaksi vuosikymmentä sitten. En oikeastaan ole koskaan nähnyt tämän parempia keinoja auttaa kristittyjä olemaan vaikuttavampia Kristuksen lähettiläitä.”

Frank Turek

”Suosittelen innolla Taktista viisautta. Se mullistaa ei-kristittyjen kanssa käydyt keskustelut.”

Sean McDowell

Tilaa Taktinen viisaus -kirja

Tilaa kirja 25 € hintaan. Hintaan lisätään postikulut. 

Kirjan tuotto käytetään kokonaisuudessaan työhön koululaisten ja opiskelijoiden parissa. 

Mikäli haluat, että postitamme kirjan suoraan lahjaksi, merkitse lahjan saajan osoite lisätietokenttään. 

Huomio – jäsenhinta! Jos olet varsinainen OPKOn jäsen, voit tilata kirjan erityiseen jäsenhintaan 20 € + postikulut (varsinaiset jäsenet ovat iältään alle 29 v.).