Tue Helsingin OPKOn työtä

OPKOn työnäkynä on tehdä Kristus tunnetuksi opiskelijoiden ja koululaisten maailmassa ja kutsua nuoria kokonaisvaltaisesti seuraamaan Häntä kaikkeen maailmaan

Vuosittain Uudenmaan alueella aloittaa opintonsa noin 17 000 uutta opiskelijaa. Yhteensä opiskelijoita tämän alueen korkeakouluissa ja ammattikorkeakouluissa on noin 97000. Tuo joukko on erittäin ratkaisevassa asemassa Suomen tulevaisuuden kannalta ja juuri tuo joukko on Helsingin OPKOn lähetyskenttä.

Helsingin OPKOn tavoitteena on, että jokainen tuosta joukosta saisi kuulla kirkkaan evankeliumin edes kerran opiskelujensa aikana ja että jokainen tavalla tai toisella saisi kosketuksen OPKOn toimintaan edes kerran opiskeluaikanaan. Aikamoinen tavoite, eikö totta? Mutta se on myös valtava mahdollisuus. Se mikä on mahdotonta ihmiselle, on mahdollista Jumalalle.

Miten

Voit olla mukana tuon tavoitteen saavuttamisessa liittymällä mukaan Helsingin OPKOn rukousrenkaaseen. Ota yhteyttä OPKOn toimistosihteeriin Juha Ahoon juha.aho(ät)opko.fi tai p.09 612 9940, kerro että haluat mukaan Helsingin OPKOn rukousrenkaaseen ja anna hänelle yhteystietosi rukouskirjeiden lähettämistä varten.

Lahjoita

OPKOn työn mahdollistaa pääasiassa yksityishenkilöiden lahjoitukset. Jos haluat tukea toimintaamme kertalahjoituksella tai liittyä säännölliseksi tukijaksi, käytäthän seuraavia tilitietoja:

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH)

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
2118

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.