Steppi-valmennus

Steppi-valmennus

Mitä Jumalan valtakunta tarkoittaa käytännössä? Mistä on kyse Jumalan missiossa? Miten elää todeksi Jumalan lapseutta – oikeasti? Miten voisimme edistää Jumalan valtakuntaa kaupungissamme? Mistä voimme aloittaa? Mitä työkaluja voimme hyödyntää? 

Jos nämä ovat kysymyksiä, joita pienryhmäsi miettii – Steppi on teille! Steppi on missionaalinen valmennusprosessi, jossa autamme sinun raamattupiiriäsi/soluasi/pienryhmääsi kasvamaan uskossa ja ottamaan askelia kaupunkisi tavoittamisessa.

Rakenne koostuu kolmesta missionaalisesta tapaamiskerrasta, jonka jälkeen ryhmä tapaa keskenään neljä kertaa, harjoitellen asioiden käytäntöön panoa. Tämän jälkeen tapaamme vielä yhdessä kolme kertaa ja syvennymme Jumalan lapsen identiteettiin ja hengellisten esteiden poistamiseen. Tapaamiset ovat á 2 tuntia.

Voimme tavata esimerkiksi kerran kuussa, jolloin valmennustiimimme liittyy seuraanne normaaliin kokoontumispaikkaanne. Vaihtoehtoisesti voimme tavata Joensuun valmennuskodissamme tai netissä, esim. Zoomissa.

Ydinsisältöjä ovat opetukset Jumalan valtakunnasta käytännössä, Jumalan isyydestä ja lapsen asemasta. Tämän lisäksi saatte käytännön työkaluja missionaaliseen elämään.

Kiinnostuitko? Rukoile asiaa, keskustelkaa, kyselkää Jeesukselta ja ottakaa yhteyttä!