Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Daavidin Poika -adventtileiri lapsille ja nuorille Enä-Sepässä

01.12.2023 klo 17:0003.12.2023 klo 15:00

alt=""

Lämpimästi tervetuloa Daavidin Poika -adventtileirille!

LEIRIN RAKENTEESTA JA PAIKASTA
Leiri on tarkoitettu kaikille +7 v. lapsille ja +13 v. nuorille.
– Leirin aikana on mahdollista toimia erilaisissa tehtävissä isosiskoina ja veljinä. Myös vanhemmat Jumalan perheen jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Leiri järjestetään OPKOn Leiri- kurssikeskus Enä-Sepässä (Enätie 45, Ojakkala, www.enaseppa.fi). Leiri alkaa pe 1.12. klo 17 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy su 3.12. klo 15 päiväjuomaan.


LEIRIN SISÄLLÖSTÄ

”Ja ihmisjoukko, joka kulki hänen edellään ja perässään, huusi: — Hoosianna, Daavidin Poika! Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimessä! Hoosianna korkeuksissa!” Matt 21:9

Raamattu kertoo, että Jeesusta kutsuttiin usein Daavidin Pojaksi, vaikka hänen maallisen isänsä nimi oli Joosef. Pohdimme leirillä mistä tämä johtuu, mitä se tarkoittaa että Jeesusta kutsutaan Daavidin Pojaksi ja miten tämä Daavidin Poika kutsuu meitä elämään Hänen opetuslapsinaan ja rakentamaan Hänen valtakuntaansa. Leirillä on luvassa muun muassa monenlaista luovaa tekemistä, seikkailua, pelaamista, Raamatun opiskelua, laulamista, saunomista, yhteisiä iltaohjelmia eli moninaista Jumalan perheen yhteistä elämää!

Mukana leirillä mm. Olli Lehmonen, Annastiina Toppari ja monta muuta Jumalan perheen isoveljeä ja siskoa.

Leirille mukaan tulijoille lähetetään leirikirje sähköpostilla viimeistään leiriä edeltävän viikon alussa.


LEIRIMAKSUSTA

Leirin hinta OPKOn jäsenelle on 60e ja ei-jäsenelle 70e.

Liittymällä OPKOn jäseneksi, voit maksaa jo tämän leirin jäsenhintaan, vaikka leirilaskussa olisi korkeampi hinta. Halutessasi voit liittää lapsesi (alle 15vuotiaat) OPKOn juniorijäseneksi turvallisuuslomakkeen kautta, jolloin leirin hinnaksi tulee 60e. Voit käydä liittymässä/liittämässä lapsesi (15v+) jäseneksi täyttämällä jäsenkaavakkeen nettisivuillamme. Jäseneksi liittyminen: https://www.opko.fi/ole-jasen.

Todellisista leirikustannuksista
Leirimaksu ei kata todellisia leirikustannuksia, mutta olemme pyrkineet pitämään maksun suhteellisen matalana, jotta jokaisella olisi mahdollisuus tulla leirille. Todelliset kulut ilman henkilöstökuluja leiristä ovat noin 108€/osallistuja. OPKOn leirityötä voit tukea maksamalla vapaaehtoisesti lisämaksun leirilaskun tiedoilla. Lisämaksuna on mahdollista maksaa joko todellinen leirikulu tai jokin muu haluamasi summa.

Leirien osallistumistukirahastosta
Jos haluat olla mahdollistamassa jonkun lapsen tai nuoren leirille osallistumista, sinulla on mahdollisuus/voit vaihtoehtoisesti lahjoittaa leirin osallistumistukirahastoon haluamasi summan. Lahjoituksen leirin osallistumistukirahastoon voit maksaa tilille: FI10 8000 1301 0446 09, viitenumerolla 3939. (RA/2020/1574 www.opko.fi/lupa)

Ethän anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Voit hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin osallistumistukirahastosta. Lähetä tällöin vapaamuotoinen stipendihakemus sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi.

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt. Mahdollista jälki-ilmoittautumista voi tiedustella Annastiinalta (050 3595077).

Tiedot

Alkaa:
01.12.2023 klo 17:00
Loppuu:
03.12.2023 klo 15:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Enä-Seppä
Enätie 45
Ojakkala, 03250 Suomi