Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Adventtileiri Enä-Sepässä

25.11.2022 klo 17:0027.11.2022 klo 15:00

Adventtileiri 25.-27.11. – Hän on Rauhan Ruhtinas

Leiri pidetään Enä-Sepän leirikeskuksessa Vihdissä

Leiri on tarkoitettu kaikille +7 v. lapsille ja +13 v. nuorille. Myös vanhemmat Jumalan perheen jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Raamattu kertoo Jesajan kirjassa Jeesuksesta näin:
”Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas. Suuri on hänen valtansa, ja rauha on loputon Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnassaan. Oikeus ja vanhurskaus on sen perustus ja tuki nyt ja aina. Tämän saa aikaan Herran Sebaotin pyhä kiivaus.”

Opiskelemme leirillä millainen on tuo Rauhan Ruhtinas, millaista on se valta, jolla Hän tahtoo hallita meidän elämässä ja kerran kuninkaana koko maailmaa ja miten Rauhan Ruhtinas kutsuu meitä elämään Hänen opetuslapsinaan. Leirillä on myös luvassa muun muassa monenlaista luovaa tekemistä, seikkailua, pelaamista, Raamatun opiskelua, laulamista, yhteisiä iltaohjelmia ja Jumalan perheen yhdessäoloa.

Leirille mukaan tulijoille lähtetään leirikirje sähköpostilla viimeistään leiriä edeltävän viikon alussa.

Leiri alkaa pe 25.11. klo 17 ilmoittautumisella ja päivällisellä. Ensimmäinen ohjelma alkaa klo 18.30. Jos vain mahdollista yrittäkää ehtiä ohjelman alkuun mukaan!
Leiri päättyy su 27.11. klo 15.

Mukana leirillä mm. Olli Lehmonen, Annastiina Toppari, Julianna Rantanen, Jussi Miettinen ja monta muuta Jumalan perheen isoveljeä ja siskoa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Leirin hinta

Leirin hinta on OPKOn jäsenelle 55e ja ei-jäsenelle 65e. Halutessasi voit liittyä/liittää lapsesi OPKOn jäseneksi turvallisuuslomakkeen kautta, jolloin leirin hinnaksi tulee 55e.

Älä anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Huomioithan osallistumistukirahastomme, josta on mahdollisuus hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin. Voit lähettää vapaamuotoisen stipendihakemuksen sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi.

Ilmoittautuminen

Leiri on tällä hetkellä täynnä. Mutta peruutuspaikkoja kannattaa kysyä Annastiinalta (annastiina.toppari@opko.fi, 050 3595077), niitä saattaa vielä tulla!

Tiedot

Alkaa:
25.11.2022 klo 17:00
Loppuu:
27.11.2022 klo 15:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Enä-Seppä
Enätie 45
Ojakkala, 03250 Suomi
+ Google Map