Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Apologiaforum 2024 – Mitä ihmettä?

26.04. klo 18:0028.04. klo 15:00

Apologiaforum 2024
Alister Mcgrath

Emeritusprofessori Alister Mcgrath.

Suomen johtavassa apologeettisessa eli uskonpuolustusta käsittelevässä tapahtumassa tieteen ja uskonnon tutkimuksen emeritusprofessori Alister McGrath puhuu Lewisin Miracles-kirjasta, mielikuvituksen ja järjen yhdistämisestä sekä kertomuksellisesta apologiasta.

Lisäksi viikonlopun aikana syvennytään Jeesuksen ihmetekoihin ja ylösnousemukseen (TT Vesa Ollilainen ja FM, MA Aleksi Markkanen, uushenkisyydestä ja siitä irtautumisesta (Anni Sinilahti Sydänmakasiini-podcastista), yliluonnollisen ja luonnollisen erottamisesta (Soili Haverinen), David Humesta, Lewisista ja ihmeistä (dos. Rope Kojonen), luonnon suunnittelusta ihmeenä sekä ihmeen todennäköisyyksistä (dos. Vesa Palonen) ja monesta muusta aiheesta.

Osallistuminen Ryttylässä: Aikuiset koko viikonloppu 130 € (sis. kurssimaksu, ruokailut, majoitus omin liinavaattein 3–4 hh, sauna). Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet, koti-isät ja -äidit 80 €. Tapahtumapaketti omalla majoituksella ja ilman aamupaloja 110€/65€. Lapset: alle 3v. ilmaiseksi, 3–9v. 30€. 10-17-vuotiaat 80 e.

Päiväpaketit pe 30€, la 70€ ja su 35€. Emme myy erillislippuja tilaisuuksiin tai ruokailuihin.

Etäosallistuminen: Tapahtuman striimaaminen on mahdollista, mutta toistaiseksi epävarmaa. Ilmoitamme sen toteutumisesta Kansanlähetysopiston somekanavilla (Instagram, Facebook).

Lastenohjelma: Järjestämme lastenohjelman 3-6-vuotiaille sekä alakouluikäisille. Täytä jokaiselle mukaan tulevalle lapselle oma ilmoittautumislomake, jossa lukee lapsen ikä.

Talkoot: Tarvitsemme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin (10 ensimmäistä). Talkootöitä tehdään keskimäärin 6 tuntia päivässä (3 tuntia perjantaina ja sunnuntaina) ja sitä vastaan saa tapahtuman ilmaiseksi. Talkoolaisia tarvitaan mm. tiskaamaan. Ilmoita halukkuutesi talkoisiin ilmoittautumislomakkeessa (lisätiedot), niin sinuun otetaan yhteyttä!

Tapahtuman järjestää Kansanlähetysopisto yhdessä Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen (OPKO) kanssa.

Katso koko ohjelma Apologiaforumin sivuilla, ja ilmoittaudu mukaan

Tiedot

Alkaa:
26.04. klo 18:00
Loppuu:
28.04. klo 15:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Kansanlähetys, Ryttylä