Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapaampi kuin taivaanlintu -nuorten ja lasten leirit Enä-Sepässä

16.06.2023 klo 17:0022.06.2023 klo 15:00

alt=""

Lämpimästi tervetuloa Vapaampi kuin taivaanlintu -lasten ja nuorten leireille Enä-Seppään!


LEIRIEN RAKENNE
Nuorten (+13 v.) leiriaika 16.-19.6.
– Leiriaika alkaa pe 16.6. klo 17 Ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy ma 19.6. klo 12 lounaaseen

Lasten ja varhaisnuorten (7-12 v.) leiriaika 19.-22.6.
– Leiriaika alkaa ma 19.6. klo 17
ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy to 22.6. klo 14.30 päiväjuomaan
– Voit myös tulla mukaan lasten ja varhaisnuorten leiriajalle jos olet 13+ -vuotias. Leirin aikana on mahdollista toimia erilaisissa tehtävissä isosiskoina ja veljinä tai myös osallistua leirin ohjelmaan vaikka ei haluaisikaan vielä toimia isosena.
– Myös vanhemmat Jumalan perheen jäsenet tervetulleita mukaan isoveljiksi ja siskoiksi!

Leirit järjestetään OPKOn Leiri- kurssikeskus Enä-Sepässä (Enätie 45, Ojakkala): enaseppa.fi


LEIRIEN SISÄLLÖSTÄ
Leireillä on luvassa muun muassa monenlaista luovaa tekemistä, Raamatun opiskelua, seikkailua, rukousta, pelaamista, laulamista, musisointia, yhteisiä iltaohjelmia, näytelmiä, kertomuksia lähetyskentiltä ja Jumalan perheen yhdessäoloa.

Opettelemme leireillä millaista elämää Jeesus kutsuu meitä elämään ja mietimme erityisesti millaista on se vapaus johon Jumala kutsuu meitä. Jeesus sanoo Raamatussa: ”Jos te pysytte uskollisina minun sanalleni, te olette todella opetuslapsiani. Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita.” Joh 8:31,32

Jumala haluaa vapauttaa meitä totuuden kautta kaikenlaisista peloista, syyllisyydestä, valheista, asioista jotka sitovat meitä elämästä vapaata elämää ja löytämään kutsuamme, lahjojamme ja paikkaamme tässä elämässä. Löytämään sitä ketä me olemme ja elämään todellisesti vapaina. Käymme leirillä läpi mitä Raamattu opettaa vapaudesta pelastushistorian ja Israelin kansan vaiheiden kautta mm. miten Jumala vapautti Israelin Egyptin orjuudesta ja vei heidät luvattuun maahan.

Tutussa laulussa sanotaan, että Vapaampi kuin taivaanlintu on sydän, jossa saa Jeesus asustaa. Puhtaampi kuin uusi kulta on sydän, jonka saa Jeesus puhdistaa. Jumala on sitä mieltä, että kun elämämme Jeesuksen omina niin saamme olla todellisesti vapaita, vielä vapaampia kuin taivaalla lentävät linnut. Tätä elämää opettelemme leireillä. Tervetuloa mukaan!

”– Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen.” Luuk 4:18


LEIRIMAKSUISTA

Sisämajoituksessa täysihoito 120e, OPKOn jäsenille 90e.
Telttamajoituksessa täysihoito 99e, jäsenille 75e.

Jos haluaisit leireillä molemmilla leiriajoilla, niin leirimaksu olisi silloin esim 90e x 2 = 180e

Liittymällä OPKOn jäseneksi, voit maksaa jo tämän leirin jäsenhintaan, vaikka leirilaskussa olisi korkeampi hinta. Halutessasi voit käydä liittymässä/liittämässä lapsesi jäseneksi täyttämällä jäsenkaavakkeen nettisivuillamme. Toivomme, että jäseneksi liittyminen tapahtuisi ennen leirin alkua. Jäseneksi liittyminen: https://www.opko.fi/ole-jasen.

Todellisista leirikustannuksista
Leirimaksu ei kata todellisia leirikustannuksia, mutta olemme pyrkineet pitämään maksun suhteellisen matalana, jotta jokaisella olisi mahdollisuus tulla leirille. Todelliset kulut ilman henkilöstökuluja leiristä ovat noin 194€/osallistuja. OPKOn leirityötä voit tukea maksamalla vapaaehtoisesti lisämaksun leirilaskun tiedoilla. Lisämaksuna on mahdollista maksaa joko todellinen leirikulu tai jokin muu haluamasi summa.

Leirien osallistumistukirahastosta
Jos haluat olla mahdollistamassa jonkun toisen leirille osallistumista, sinulla on mahdollisuus/voit vaihtoehtoisesti lahjoittaa leirin osallistumistukirahastoon haluamasi summan. Lahjoituksen leirin osallistumistukirahastoon voit maksaa tilille: FI10 8000 1301 0446 09, viitenumerolla 3939. (RA/2020/1574 www.opko.fi/lupa)

Ethän anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Voit hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin osallistumistukirahastosta. Lähetä tällöin vapaamuotoinen stipendihakemus sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen leirille viimeistään su 4.6.
Pääset ilmoittautumislomakkeeseen alla olevan ’Ilmoittaudu leirille -linkin’ kautta.

Ilmoittaudu leirille

Tiedot

Alkaa:
16.06.2023 klo 17:00
Loppuu:
22.06.2023 klo 15:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Enä-Seppä
Enätie 45
Ojakkala, 03250 Suomi
+ Google Map