Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiellä -kevätleiri lapsille ja nuorille Enä-Sepässä

01.03. klo 17:0003.03. klo 15:00

Lämpimästi tervetuloa Tiellä -kevätleirille!


LEIRIN RAKENTEESTA JA PAIKASTA

Leiri on tarkoitettu kaikille +7 v. lapsille ja +13 v. nuorille.
– Leirin aikana on mahdollista toimia erilaisissa tehtävissä isosiskoina ja veljinä. Myös vanhemmat Jumalan perheen jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Leiri järjestetään OPKOn Leiri- kurssikeskus Enä-Sepässä (Enätie 45, Ojakkala, www.enaseppa.fi). Leiri alkaa pe 1.3. klo 17 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy su 3.3. klo 15 päiväjuomaan.


LEIRIN SISÄLLÖSTÄ

Tiellä nimisessä laulussa lauletaan: Se tie vie elämään, se tie vie ristin luo. Se tie vie turvaan, virvoittavan lähteen luo. Se tie vie taisteluun, se tie vie toisten luo. Yli vuorten se johtaa Kotiin, Isän luo. Leirillä pohditaan ja opetellaan yhdessä millaista on kulkea Jeesuksen opetuslapsen tietä meidän elämässä.

”Sinä olet etsinyt niitä, jotka iloiten täyttäisivät tahtosi, jotka sinua muistaen kulkisivat teitäsi” Jes 64:4

Leirillä on luvassa muun muassa monenlaista luovaa tekemistä, seikkailua, pelaamista, Raamatun opiskelua, laulamista, saunomista, yhteisiä iltaohjelmia eli moninaista Jumalan perheen yhteistä elämää! Mukana leirillä mm. Olli Lehmonen, Annastiina Toppari ja monta muuta Jumalan perheen isoveljeä ja siskoa.

Leirille mukaan tulijoille lähetetään leirikirje ja turvallisuuslomake sähköpostilla viimeistään leiriä edeltävän viikon alussa. Leirikirjeessä kerrotaan vielä tarkemmin leirin ohjelmasta, mukaan tarvittavista tavaroista ja muista leirin käytännöistä.


LEIRIMAKSUSTA

Leirin hinta OPKOn jäsenelle on 65e ja ei-jäsenelle 75e.

Liittymällä OPKOn jäseneksi, voit maksaa jo tämän leirin jäsenhintaan, vaikka leirilaskussa olisi korkeampi hinta. Halutessasi voit liittää lapsesi (alle 15vuotiaat) OPKOn juniorijäseneksi leirin turvallisuuslomakkeen kautta, jolloin leirin hinnaksi tulee 65e. Voit käydä liittymässä/liittämässä lapsesi (15v+) jäseneksi täyttämällä jäsenkaavakkeen nettisivuillamme. Jäseneksi liittyminen: https://www.opko.fi/ole-jasen.

Leirien osallistumistukirahastosta
Jos haluat olla mahdollistamassa jonkun lapsen tai nuoren leirille osallistumista, sinulla on mahdollisuus lahjoittaa leirin osallistumistukirahastoon haluamasi summa. Lahjoituksen leirin osallistumistukirahastoon voit maksaa tilille: FI10 8000 1301 0446 09, viitenumerolla 3939. (RA/2020/1574 www.opko.fi/lupa)

Ethän anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Voit hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin osallistumistukirahastosta. Lähetä tällöin vapaamuotoinen stipendihakemus sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi.

Tervetuloa mukaan leireilemään ja oppimaan lisää siitä, millainen Jumala on!

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt. Jälki-ilmoittautumismahdollisuudesta voi tiedustella Annastiinalta: 050 359 5077

Tiedot

Alkaa:
01.03. klo 17:00
Loppuu:
03.03. klo 15:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Enä-Seppä
Enätie 45
Ojakkala, 03250 Suomi
+ Google Map