Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matka Revive-tapahtumaan Saksaan

28.12.2022 klo 15:0002.01.2023 klo 11:00

Saksassa järjestetään 28.12.2022-2.1.2023 nuorten ja nuorten aikuisten Revive-tapahtuma, jonne kokoontuu yhteen monia nuoria ja nuoria aikuisia ympäri Eurooppaa ja maailmaa. Tapahtumassa on luvassa mm. kansainvälistä Jumalan perheen yhteyttä, varustavaa raamattuopetusta, kohtaamista pienryhmissä,  mielenkiintoisia puhujavieraita, ylistystä, tilaa rukoukselle sekä iloista uudenvuoden juhlintaa. Tapahtuma järjestetään Saksan Karlsruhessa Messe Karlsruhe -hallissa. Lisätietoja ohjelmasta ja tapahtuman yksityiskohdista sekä ilmoittautumistiedot löydät Reviven omilta nettisivuilta osoitteesta: www.reviveeurope.org 

Ilmoittautuminen tapahtumaan siis tulee tehdä itsenäisesti Reviven omilla nettisivuilla. National movement kohtaan voit valita vaihtoehdon “OPKO: Finland”. Myös alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan! Tapahtumaan voi osallistua myös vapaaehtoisena, jolloin osallistumismaksun saa alennettuun hintaan. Lisätietoja tästä löydät sivulta: Volunteer – Revive Europe.

Otathan huomioon, että reissun kokonaiskustannukset koostuvat Reviven kotisivujen kautta maksettavasta tapahtumamaksusta (sis. ohjelman, majoituksen ja ruuat) sekä matkustuksesta kertyvistä kustannuksista (lennot sekä juna- ja paikallisliikennemaksut). 

Mikäli haluaisit matkustaa tapahtumaan Suomesta yhdessä muiden kanssa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen koululaistyo@opko.fi, jolloin saat tiedot muun muassa lentojen ostamista varten sekä muihin matkan yksityiskohtiin liittyen. Matkan järjestäjinä OPKOsta toimivat Annastiina Toppari ja Toni Mäkelä. Ilmoittaudu yhteiselle matkalle mukaan 30.10. mennessä. 

Järjestämme tapahtuman aikana päivittäin vapaaehtoisia Suomi-kokoontumisia, joissa voimme kohdata toisiamme ja jakaa kuulumisia ja tuntemuksia tapahtuman keskeltä. Annastiina ja Toni ovat myös koko tapahtuman ajan tavoitettavissa.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää matkaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostiosoitteeseen koululaistyo@opko.fi tai Annastiinaan: 050 3595077


Tiedot

Alkaa:
28.12.2022 klo 15:00
Loppuu:
02.01.2023 klo 11:00
Tapahtumaluokat:
,