Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuvasi kaltaisuuteen – nuorten ja lasten kesän leirit Enä-Sepässä

14.06. klo 17:0020.06. klo 15:00

Tervetuloa – Kuvasi kaltaisuuteen – nuorten ja lasten kesän leireille Enä-Seppään!


LEIRIEN RAKENNE
Nuorten (+13 v.) leiriaika 14.-17.6.
– Leiriaika alkaa pe 14.6. klo 17 ilmoittautumisella & päivällisellä ja päättyy ma 17.6. klo 12 lounaaseen

Lasten ja varhaisnuorten (7-12 v.) leiriaika 17.-20.6.
– Leiriaika alkaa ma 17.6. klo 17
ilmoittautumisella & päivällisellä ja päättyy to 20.6. klo 14.30 päiväjuomaan
– Voit myös tulla mukaan lasten ja varhaisnuorten leiriajalle, jos olet 13+ -vuotias. Leirin aikana on mahdollista toimia erilaisissa tehtävissä isosiskoina ja veljinä tai myös osallistua leirin ohjelmaan, vaikka ei haluaisikaan vielä toimia isosena.
– Myös vanhemmat Jumalan perheen jäsenet tervetulleita mukaan isoveljiksi ja siskoiksi!

Leirit järjestetään OPKOn Leiri- kurssikeskus Enä-Sepässä (Enätie 45, Ojakkala): enaseppa.fi


LEIRIEN SISÄLLÖSTÄ

Raamattu Jumala kertoo, että jokainen meistä on luotu Jumalan kuvaksi:
”Tehkäämme ihminen, tehkäämme hänet kuvaksemme, kaltaiseksemme, ja hallitkoon hän meren kaloja, taivaan lintuja, karjaeläimiä, maata ja kaikkia pikkueläimiä, joita maan päällä liikkuu.” 1 Moos 1:26

Raamattu myös kertoo miten synti pääsi vaikuttamaan sekä meihin että koko maailmaan meidän ympärillä niin, että alkuperäinen Jumalan kuva meni rikki. Jeesus kuitenkin voitti kaiken synnin ja kuoleman vallan ja kutsuu meitä elämään uutta elämää Hänessä luotuina ja lunastettuina.

Pohdimme leireillä mitä tarkoittaa, että me ollaan yksittäin, erilaisina ja yhdessä Jumalan kuvia. Miten Jeesus kutsuu meitä kantamaan tämän maailman keskellä omaa auktoriteettiään ja tekemään kaikista kansoista Hänen opetuslapsiaan. Ja miten Jeesus haluaa muovata meitä yhä enemmän Hänen kuvansa kaltaisuuteen.

”Olkoon teilläkin sellainen mieli, joka Kristuksella Jeesuksella oli.” Fil 2:5

Leireillä on luvassa muun muassa monenlaista luovaa tekemistä, Raamatun opiskelua,  rukousta, seikkailua, pelaamista, uintia & saunomista, musisointia, yhteisiä iltaohjelmia, kertomuksia lähetyskentiltä ja Jumalan perheen yhdessäoloa. Mukana leirielämässä mm. Olli Lehmonen, Annastiina Toppari, Julianna Rantanen, Anna Ojala, Mika Isosalo, Pekka Ryhänen ja monta muuta isoveljeä ja siskoa.

Niin että lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään Jumalan perheen leirielämää Enä-Seppään!!

Leirille mukaan tulijoille lähetetään leirikirje ja turvallisuuslomake sähköpostitse viimeistään leiriä edeltävän viikon alussa. Leirikirjeessä kerrotaan vielä tarkemmin leirin ohjelmasta, mukaan tarvittavista tavaroista ja muista leirin käytännöistä.


LEIRIMAKSUISTA

Sisämajoituksessa täysihoito 126e, OPKOn jäsenille 93e.
Telttamajoituksessa täysihoito 105e, jäsenille 78e.

Jos haluaisit leireillä molemmilla leiriajoilla, niin leirimaksu olisi silloin esim 93e x 2 = 186e.

Liittymällä OPKOn jäseneksi, voit maksaa jo tämän leirin jäsenhintaan, vaikka leirilaskussa olisi korkeampi hinta. Halutessasi voit liittää lapsesi (alle 15vuotiaat) OPKOn juniorijäseneksi leirin turvallisuuslomakkeen kautta, jolloin leirin hinnaksi tulee 93e. Voit käydä liittymässä/liittämässä lapsesi (+15v) jäseneksi täyttämällä jäsenkaavakkeen nettisivuillamme. Jäseneksi liittyminen: https://www.opko.fi/ole-jasen.

Leirien osallistumistukirahastosta
Ethän anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Voit hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin OPKOn osallistumistukirahastosta. Lähetä tällöin vapaamuotoinen stipendihakemus sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi.

Jos haluat olla mahdollistamassa jonkun toisen leirille osallistumista, sinulla on mahdollisuus lahjoittaa leirien osallistumistukirahastoon haluamasi summan. Lahjoituksen voit maksaa tilille: FI10 8000 1301 0446 09, viitenumerolla 3939. (RA/2020/1574 www.opko.fi/lupa)


ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen leirille viimeistään pe 31.5.
 Pääset ilmoittautumislomakkeeseen alla olevan ’Ilmoittaudu leirille -linkin’ kautta.

Ilmoittaudu leirille

Tiedot

Alkaa:
14.06. klo 17:00
Loppuu:
20.06. klo 15:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Enä-Seppä
Enätie 45
Ojakkala, 03250 Suomi
+ Google Map