alt=""

Tue Aleksi Markkasen työtä

apologiatyö

OPKOn apologina tehtäväni on puolustaa rehellisesti kristillistä uskoa ja selventää kristinuskon historialliseen ja älylliseen luotettavuuteen liittyviä kysymyksiä. Julkaisen asiaan liittyvää mediasisältöä tavoittaakseni koululaisia ja opiskelijoita, jotka usein kohtaavat arjessa uskoaan haastavia, virheellisiä väitteitä. Lisäksi opetan heitä mm. opiskelijailloissa ja leireillä tuntemaan kristillistä uskoa ja Raamattua syvemmin. Vierailen myös seurakunnissa ja järjestöissä puhumassa. Hankaliinkin kysymyksiin on vastauksia! 

Työaikani on tällä hetkellä 50 %, mutta heinäkuun loppuun asti se on tilapäisesti nostettu 80 %:iin. Jos haluat auttaa laajentamaan uskon puolustamisen vaikutusta ja lujittaa koululaisten ja opiskelijoiden kristillistä vakaumusta, liity apologiatyön tukijoihin! Ystäväkirjeistäni saat kattavan listan uusimmista videoista, teksteistä ja tapahtumista.

Valmistamaani sisältöä löydät Puolustajan Polun verkkosivuilta ja sen sosiaalisen median kanavista (YouTube, Instagram, TikTok, Twitter eli X sekä Facebook). Tule seuraajaksi, niin mitään ei mene ohi!

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
247711

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Ystävärenkaan keräys:

Kerään parhaillaan ystävärengasta. Tavoitteena on täysiaikainen kannatus viimeistään kesän 2024 lopussa. Tervetuloa mukaan! Alle päivitetään kannatuksen tilanne.

Renkaan tilanne tällä hetkellä:
74%
Seuraa OPKOa somessa: