Kolehdit

OPKOn toiminnasta valtaosa rahoitetaan yksityishenkilöiden suorilla lahjoituksilla. Merkittävässä roolissa ovat myös jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa kerätyt kolehdit.

OPKOn opiskelija- ja koululaistyö on evankelis-luterilaisen kirkon suomenkielisissä hiippakunnissa suositeltuna kolehtikohteena.

Toimitamme mielellämme materiaalia toiminnan esittelemiseen tai kolehtipäätöksen tueksi. Lisäksi voimme pyrkiä saamaan opiskelijoita tai työntekijöitä esittelemään toimintaa tai avustamaan jumalanpalveluksissa. Materiaali- ja esittelypyynnöt toivomme mieluiten sähköpostilla osoitteeseen opko(at)opko.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 numeroon (09) 612 9940.

Kolehtikohteena OPKOn voi esitellä esimerkiksi seuraavasti:

Suomen tulevaisuus on tämän päivän nuorten käsissä. OPKO eli Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys toimii nuorten, kirkon ja yhteiskunnan parhaaksi ympäri maata. Toimintamuotojamme ovat muun muassa opiskelija- ja nuortenillat, kurssit, raamattupiirit, Veritas Forum -yliopistotapahtumat sekä leirit.

Kutsumme nuoria ristin evankeliumin ääreen, kasvamaan ihmisinä ja kristittyinä. Kasvatamme nuorista seurakunnille työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja aktiivisia seurakuntalaisia. Ohjaamme opintonsa päättäviä toimimaan paikallisseurakunnissaan.

Kiitos tuestasi heille!

Kolehtituottoja voi osoittaa tilillemme FI36 8000 1701 2961 14, BIC DABAFIHH. Kolehdeille voi laittaa viestiksi kirkon tai tapahtuman nimen ja päivämäärän, tai käyttää viitenumeroa 6499. Jos kolehdin haluaa kohdentaa tietyllä paikkakunnalla tehtävään työhön, sen voi laittaa viestiksi tai ottaa yhteyttä opko(a)opko.fi tai puh. (09) 612 9940.

MobilePay virtuaalikolehteja varten

Lataa Powerpoint-dia jumalanpalveluksissa tai muissa tilaisuuksissa OPKOn työhön kerättäviä virtuaalikolehteja varten.

Lisätiedot

Lisätietoa lahjoitusasioista saat talous- ja hallintopäällikkö Tiina Oinoselta.