Tue Olli Lehmosen työtä

johtava nuoriso- ja koululaistyöntekijä

Vastaan OPKOn koululais- ja nuorisotyöstä. Työhömme kuuluu leirejä, nuorteniltoja, aktioita, pienryhmiä, seurakunta- ja kouluvierailuja, joita teemme yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Kohtaan henkilökohtaisesti myös paljon nuoria heidän elämän- ja uskonkysymyksiensä äärellä. Lisäksi tuen heitä Jeesuksen opetuslapsena kasvamisessa sekä oman elämän suunnan ja kutsun löytämisessä.

Työni on hyvin moninaista. Siihen kuuluu käytännöllisiä leirijärjestelyjä, esirukousta, Raamatun opettamista, sielunhoidollisia kohtaamisia, uusien ihmisten tapaamisia aktioissa, sekä yhteistyöverkostoissa toimimista ja paljon muutakin Jumalan valtakunnan elämää lasten ja nuorten kanssa. Olen myös mukana OPKOn johtotiimissä, jossa päätämme ja valmistelemme järjestön yhteisiä asioita.  

Koen, että Jumala on kutsunut minut tekemään nuorisotyötä, jotta Jumalan valtakunta ja pelastava sanoma Jeesuksesta saisi tavoittaa lapsia ja nuoria Suomessa. Rukoilen ja haluan tehdä työtä sen eteen, että Suomessa ja myös koko Euroopassa saisi syntyä vielä uusi herätyksen aika lasten ja nuorten keskellä.

Kuukausittaisten rukouskirjeiden kautta jaan kuulumisia siitä, mitä kaikkea lasten ja nuorten parissa tapahtuu. Lämpimästi tervetuloa mukaan ystävärenkaaseeni tukemaan Jumalan valtakunnan eteenpäin menemistä OPKOn koululaistyön kautta!

Terveisin, Olli Lehmonen

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
231222

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Seuraa OPKOn nuoria somessa: