Tue Annastiina Topparin työtä

koululaistyöntekijä

Moikka! 

Työskentelen lasten ja nuorten parissa OPKOn koululaistyön tiimissä Helsingissä. Tiimiimme kuuluu työntekijöiden lisäksi iso joukko vastuunkantajia sekä jokainen lähettäjä – he tekevät tästä työstä mahdollista. Saamme olla kutsumassa lapsia, nuoria ja opiskelijoita Jumalan lapseuden ja Jeesuksen opetuslapseuden äärelle nuorteniltojen, toiminnallisten Action-päivien ja monipuolisen leirielämän keskellä. Koen, että koululaistyön suuri aarre on eri ikäisten lasten ja nuorten perheenomainen yhdessäolo ja kohtaaminen Isän kasvojen edessä. 

Pastori John Burke kirjoittaa kirjassaan Mutaa ja mestariteos (Päivä 2013) Jeesuksen valloittavasta sydämestä. Jeesus veti magneetin tavoin ihmisiä puoleensa kohti sitä Yhteyttä ja Elämää, jota varten meidät kaikki on luotu. Unelmoimme siitä, että uudet sukupolvet oppisivat tuntemaan elävää Jumalaa, vastaanottaisivat Jeesuksen sydämensä Vapahtajaksi ja virtaisivat Hänen ihmeellistä rakkauttaan ja anteeksiantamustaan eteenpäin. Sydämemme syke on, että OPKOn koululaistyö voisi olla merkittävä osa Suomen nuorisoherätyksen virtaa, ja olla mukana rakentamassa Jumalan valtakuntaa kansamme keskellä, osana Eurooppaa ja maailmaa.

Jumalan valtakunnan työtä voisi kuvailla sekä suureksi perheyritykseksi että joukkuelajiksi. Jos koet, että sinulle olisi mahdollista olla mukana joukkueessamme tukemassa tätä työtä rukouksin ja/tai taloudellisesti, se olisi ihan valtavan hienoa! Kirjoitamme säännöllisesti rukouskirjeitä. Niissä jaamme rukouspyyntöjä ja kerromme siitä, mitä lasten ja nuorten maailmassa tapahtuu. Olet lämpimästi tervetullut mukaan ystävärenkaaseeni!

Ansti

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
205355 (varhaisnuoret (7-14v.)
207913 (Helsingin koululaistyö)

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Seuraa OPKOn nuoria somessa: