Tue Minttu Kangosjärven työtä

Kuopion opiskelijatyöntekijä

Hei! 

Olen Minttu ja toimin Kuopiossa opiskelijatyöntekijänä. OPKOn toiminnassa olen ollut mukana jo omista opiskeluajoista lähtien. Opintojeni aikana palvelin vapaaehtoisena, ja niiden loppupuolella koin Jumalan kutsuvan minua siirtymään työntekijäksi. Tällä hetkellä teen töitä 50 % työosuudella ja toiveissa on, että saan tulevaisuudessa myös kasvatettua työprosenttiani, sillä työtä riittää ja OPKO tuntuu minulle oikealta paikalta olla edistämässä Jumalan valtakuntaa. 

Koen, että hengellistä kasvua syntyy parhaiten, kun elämme Jumalan perhe-elämää opiskelijoiden kanssa ja panostamme opetuslapseuttamiseen. Työni koostuukin opiskelijailtojen lisäksi paljolti opiskelijoiden rinnalla kulkemisesta, yhdessä rukoilemisesta ja Raamatun tutkimisesta. Haluan olla tukemassa opiskelijoiden kasvua Jumalan lapsina ja lähettiläinä sekä auttaa heitä löytämään omaa kutsuaan. Rukoukseni on, että Kuopion opiskelijoiden parissa saa syntyä moninkertaistuvaa opetuslapseuttamista ja Jeesuksen seuraamisesta tulee luonnollinen osa opiskelijoiden elämää. 

Innostun erityisesti rukouksesta ja käytänkin paljon aikaa esirukoukseen sekä opiskelijoiden kanssa rukoiluun. Sydämelläni on auttaa muita kuulemaan Jumalan ääntä ja olemaan Hänelle kuuliainen. Haluan nähdä esirukouksen lisääntymistä Kuopiossa ja Suomessa ja siksi kaikki ystävärenkaani jäsenet ovatkin minulle suuri ilon aihe. Haluaisitko sinäkin liittyä mukaan ystävärenkaaseeni rukoilemaan Kuopion opiskelijoiden puolesta?

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
214744

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Seuraa OPKOn menoa somessa: