Sinua tarvitaan

Toimintamme mahdollistavat vapaaehtoistyö, esirukous ja lahjoitukset. 

Tapoja tukea työtämme

Rukoile

“Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Jos Herra ei kaupunkia vartioi, turhaan vartija valvoo.” (Ps. 127:1)

Esirukouksen tueksi voi tilata ystäväkirjeitä tai lukea rukouskalenteria. OPKOn ystävät ylläpitävät sähköpostin ja WhatsAppin kautta toimivaa rukousverkostoa. Liittymisohjeet ovat täällä.

Palvele vapaaehtoisena

Valtaosa työstämme tehdään vapaaehtoistyönä. Tarvitsemme kaikenlaisilla lahjoilla palvelevia vapaaehtoisia kukkapenkin kitkijöistä lvis-suunnittelijoihin ja kolehdinkerääjistä mentoreihin. Lisätietoja vapaaehtoistyömahdollisuuksista voi tiedustella työntekijöiltämme ja OPKOn ystävät ry:ltä.

Liity lähettäjärenkaisiin

Sinulla on mahdollisuus liittyä OPKOn työntekijöiden lähettäjärenkaisiin, jolloin saat ajankohtaiset rukousaiheet ja kuulumiset sähkö- tai kirjepostin välityksellä. Liittymislinkit löytyvät työntekijöiden yhteystiedoista tai painikkeen kautta.

Liity OPKOn jäseneksi

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Järjestöjen painoarvoa ja vaikuttavuutta ja tätä kautta myös valtiollisia tukia tulkitaan kuitenkin muun muassa jäsenmäärän mukaan. Jäsenyys on siis vaivaton tapa tukea toimintaamme. Suomen OPKOn jäsenyys on ilmainen. Lisäksi voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi. 

Tilaa Arkki-lehti

Kaikille työmme ystäville ja toiminnastamme muuten kiinnostuneille lähetämme raamatunopetus- ja tiedotuslehtemme Arkin maksutta neljä kertaa vuodessa (vapaaehtoinen tilausmaksu on 20 € /vuosi). Voit tilata Arkin täyttämällä lomakkeen tai puhelimitse (09) 612 9940.