Matteus 10/10-haaste

alt=""

Nuorisotyöntekijä on palkkansa ansainnut

Pienellä voi saada suuria aikaan ja kympillä vaikka mitä. Matteus 10/10-haaste kutsuu sinua tekemään pienen suuren teon ja antamaan kympin kuussa kristilliseen nuorisotyöhön. Tule mukaan! Jos olet koululainen tai opiskelija, kympin lahjoitus voi olla ensimmäinen kerta, kun opettelet säännöllisen lahjoittamisen siunattua taitoa. Kokeile! Se tuo hyvää mieltä ja saa aikaan hyvää. Jos olet jo kokeneempi tukija, kympin lisäys voi olla indeksikorotuksesi.

OPKO on valtakunnallinen nuorisojärjestö, jonka missio on ”Tehdä Kristus tunnetuksi”.  Tarvitsemme nyt lisää tukijoita kasvavien kustannusten peittämiseen ja rukousrintaman vahvistamiseen. Haastamme itsemme ja sinut, että jokaisella järjestömme leivissä olevalla olisi mahdollisuus tehdä nuorisotyötä kokoaikaisesti. Jeesus sanoo: kyllä työntekijä palkkansa ansaitsee. Nämä sanat koskevat myös nuorisotyöntekijöitä.

Matteus 10/10 -haasteen tavoitteena on kerätä 500 uutta 10 euron kuukausilahjoitusta. Jos onnistumme, voimme maksaa kiireelliset laskumme ja vahvistaa toimintaamme.

Valitse tapasi lahjoittaa

Aloita säännöllinen 10 euron kuukausilahjoittaminen haluamallesi työlle 

Anna säännöllinen 10 euron lahjoitus valitsemallasi kertoimella (2, 3, 4, 5) haluamallesi kohteelle. Esimerkiksi kertoimella kolme lahjoitat 30 euroa kuussa.

Voit nostaa tukeasi kannattamallesi työntekijälle tai työmuodolle 10 eurolla.

Vastaan haasteeseen

Suuri kiitos osallistumisestasi Matteus 10/10 -haasteeseen Suomen nuorten hyväksi. Lähetämme sinulle ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Arkki-lehden ja säännöllisen sähköisen uutiskirjeen siitä kohteesta, jota päätit tukea.

Vastaa haasteeseen ottamalla yhteyttä oman paikkakuntasi työntekijään