Tue Jussi Miettisen työtä

pääsihteeri

Toimin OPKOn kipparina eli pääsihteerinä. Olen innostunut työstäni, koska uskon järjestömme työnäkyyn ja toimintamme hengelliseen ja strategiseen merkitykseen.

Lause ”nuorissa on tulevaisuus” ei ole minulle vain kulunut fraasi, vaan totisinta totta. Pidän suurena etuoikeutena saada olla mukana dynaamisessa järjestössä, joka kehuu nuorille Jeesusta, opettaa heille Raamattua ja varustaa uusia vastuunkantajia. Työssäni luotsaan eri puolella Suomea vaikuttavaa työntekijäporukkaamme. Arkeeni kuuluu mm. erilaisten julistustehtävien lisäksi rukousta, palavereja, yhteistyökokouksia eri järjestöjen johtajien kanssa, työn suunnittelua, kirjoittamista ja reissupäiviä Suomessa ja joskus ulkomaillakin.  Työni on monipuolista, antoisaa ja välillä raskastakin. Kaiken keskellä unelmoin nuorisoherätyksestä ja rukoilen, että saisin olla siinä mukana. Jaa unelma kanssani ja tule lähettäjäkseni! Kiitos paljon.

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
2008

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Seuraa OPKOn menoa somessa: