Tue Johanna Vähäkainun työtä

Porin opiskelijatyöntekijä

Anna hyvän työn jatkua!

Olen Porin OPKOn opiskelijatyöntekijä. Teen työtä opiskelijoiden ja nuorten aikuisten parissa. Säännöllisenä toimintana meillä on keskiviikkoisin pidettävät opiskelijaillat. Lisäksi olemme aloittamassa myös pienryhmätoimintaa sekä laajentamassa muihin työmuotoihin. Koulutukseltani olen YTM, sairaanhoitaja (AMK) ja työnohjaaja (Story). 

Olen itse saanut olla mukana OPKOn toiminnassa omana opiskelija-aikanani. Näen tärkeänä, että myös edelleen kristityt opiskelijat saavat kokoontua yhteen Porissa. Tärkeää on myös se, että evankeliumi saisi tavoittaa mahdollisimman monia opiskelijoita. OPKO on ollut Porissa pitkään ainoa kristillistä opiskelijatyötä tekevä järjestö. Se on saanut saanut tavoittaa pitkän historiansa aikana monia opiskelijoita. Anna hyvän työn jatkua Porissa. Haluan kutsua sinut mukaan tähän työhön. Tule mukaan rukoilemaan ja tukemaan työtä taloudellisesti.

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
2189

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Seuraa Porin OPKOa somessa: