tukityön tiimi

Tue Tiinan, Juhan ja Venlan työtä

tukityö

Tiina Oinonentalous- ja hallintopäällikkö

Omat erityisalueeni ovat talous ja hallinto. Vastaan siitä, että taloudessa ja hallinnossa prosessit kuten kirjanpito, henkilöstöhallinto, lupa-asiat ym hoidetaan sekä lainsäädännön ja viranomaistahojen, rahoittajien että hyvän hallintotavan mukaan. Samalla pidän erittäin tärkeänä, että etsimme rukoillen Raamatun mukaisia toimintatapoja myös hallinnossa ja taloudessa ja opetamme niitä myös toiminnassa mukana oleville nuorille. Toiminnan tehokkuus on myös sydäntäni lähellä. Haluan etsiä sellaisia tapoja tehdä asioita, että resurssit kohdistuvat siihen, mikä on työn tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta tärkeintä ja tuottaa parhaiten hedelmää.

Juha Aho, toimistosihteeri

Vastuualueelleni kuuluvat perinteiset toimiston työtehtävät, joita ovat puhelimeen vastaaminen, kopioinnit, tulostukset, ystäväkirjeiden ja talouskampanjakirjeiden postitukset sekä monien käytännön toimien hoitaminen. Vastaan myös OPKOn jäsen- ja tiedotusrekisterin ylläpidosta ja ylipäätään kaikkeen rekisteriin liittyvien asioiden hoidosta. Tämän lisäksi työhöni kuuluvat mm. leiri-ilmoittautumisten prosessit ja monet muut talouteen ja hallintoon liittyvät asia. 

Venla Keski-Lusa, tiedottaja-mediatyöntekijä, opintovapaan sijainen

Vastaan OPKOssa tiedotuksesta ja mediasta. Teen työtä tekstin, valokuvaamisen ja digitaalisen materiaalin parissa. Osa työstäni kuluu myös erilaisten projektien ja tapahtumien parissa. Nautin siitä, että saan työssä kohdata erilaisia ihmisiä. Kirjoitamme tukityössä yhdessä kannatuskirjeitä, joihin nostamme työn kulisseista suurempia näkymiä ja asioita, joihin tarvitsemme erityisesti rukousta. 

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
2011

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Seuraa OPKOn menoa somessa: