Tue Hanna-Leena Ventinin työtä

Vaasan vapaaehtoinen opiskelijatyöntekijä

Olen Hanna-Leena, Vaasan OPKOn opiskelijatyöntekijä. Koin rukouksessa 2022 sekä nykyisen kollegan rohkaisun kautta, että Jumala kutsui minut käynnistämään opiskelijatyötä Vaasassa. Pioneerivaiheessa olevaa työtä on siunattua tehdä yhdessä ruotsinkielisen sisarjärjestön Studentmissionin rinnalla. Saamme samalla luoda kaksikielistä kristittyjen yhteyttä Vaasassa.

Sydämelläni on auttaa opiskelijoita löytämään identiteettinsä Jeesuksessa rakastettuina ja lähetettynä. Unelmoin nähdä liikehdintää, jossa ihmiset kypsyvät Jeesuksen opetuslapsina, löytävät lahjansa ja rohkaistuvat astumaan omalle paikalle Jumalan hyvässä suunnitelmassa. 

Haluaisitko sinä olla tukemassa tällaista unelmaa rukouksin ja taloudellisesti?

Koulutukseltani olen DI. Iloitsen siitä, että Jumala on kutsunut minut vesitekniikan parista tekemään työtä myös elävien vesien äärellä. 

Meidän perheeseen kuuluu mieheni ja kolme lasta. Lähettäjäkirjeen ulkopuolella meidän matkaa voi seurata Instagramista: @palojamatkalta.

Liity ystävärenkaaseen

Työn ystävät ovat meille tärkeitä. Tarvitsemme rukousta ja taloudellista tukea, jotka mahdollistavat kristillisen julistustyön ja sen tukitoimet. Ystävärenkaan jäsenenä olet mukana työssä. Saat säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Lahjoittaminen

Voit tukea työtä taloudellisesti alla olevien maksutietojen kautta. Erityisesti säännöllinen tuki auttaa meitä tekemään työtä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kätevin ja edullisin työkalu säännölliseen tukemiseen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus. Suurin osa OPKOn saamasta tuesta tulee yksityishenkilöiltä.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:
FI10 8000 1301 0446 09

(BIC DABAFIHH) 

Voit kohdistaa tukesi viitenumerolla:
223133

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Ahvenanmaan työn tukemisesta voit lukea ruotsinkielisen työn sivuilla.

Ystävärenkaan keräys:

Kerään parhaillaan ystävärengasta, jotta työ Vaasassa voisi mahdollistua. Tervetuloa mukaan!

Renkaan tilanne tällä hetkellä:
20%
Seuraa Vaasan OPKOa somessa: