Kuopion OPKOn sählyvuoro

Kuopion sählyvuoro

Avoin sählyvuoro Kuopiossa

Sählyvuoro on avoin eli kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tasoon katsomatta. Mukaan voi tulla milloin vain ja käydä vain satunnaisestikin. Vuoro on suunnattu ensisijaisesti opiskelijaikäisille ja nuorille aikuisille, vaikkakin ajan myötä kävijäkunta on pyörähtänytkin vähän ikähaitarin loppupäähän. Sitä suuremmalla syyllä uudet kävijät tervetulleita ettei mene ihan ”seniorisählyksi”! Vuoroa ylläpitää Kuopion OPKO.

Perimme pientä maksua osallistujilta kauden lopussa salivuoron kulujen kattamiseksi. Maksu on noin 2 €/kerta, tarkka summa riippuu kävijämäärästä. Eka kerta on maksuton. Lisätietoja voi kysyä Oskarilta, p. 040 869 8476. Kannattaa myös ilmoittaa etukäteen, jos olet tulossa myöhässä paikalle! Ovet ovat lukossa.

Syyskausi 2022

Sählyä pelaillaan torstaisin klo 20.30-22 Hatsalan koululla (Opistotie 5, Kuopiohallin vieressä). Syyskauden 2022 ensimmäinen vuoro on to 1.9. ja viimeinen 8.12. Huom. muutos aiempaan, loppuu jo viikkoa aiemmin! Vuoro jatkuu joulutauon jälkeen to 5.1.

Muutoksista tai peruutuksista saat parhaiten tiedon sählyn Facebook-ryhmästä. Jos et ole Facebookissa, kysy tarvittaessa Oskarilta (numero ylempänä).