Avoin sählyvuoro Kuopiossa

Kuopion sählyvuoro

Kuopion OPKOn ylläpitämä sählyvuoro

Sählyvuorolle ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet tasoon katsomatta. Jos hyväsykkeinen, rentohenkinen sähly kiinnostaa, niin ei muuta kuin mukaan pelaamaan!

Mukaan voi tulla milloin vain ja käydä vain satunnaisestikin. Vuoro on suunnattu ensisijaisesti opiskelijaikäisille ja nuorille aikuisille, vaikkakin ajan myötä kävijäkunta on pyörähtänytkin vähän ikähaitarin loppupäähän. Sitä suuremmalla syyllä uudet kävijät ovat tervetulleita, ettei mene ihan ”seniorisählyksi”! ;D

Vuoroa ylläpitää Kuopion OPKO, joka on kristillistä opiskelijatyötä tekevä järjestö. Vuoro on avoin kaikille taustaan katsomatta. Tervetuloa mukaan!

Osallistumismaksu salikulun kattamiseksi

Perimme pientä maksua osallistujilta kauden lopussa salivuoron kulujen kattamiseksi. Maksu on syksystä 2023 eteenpäin 3 €/kerta/kävijä*. Eka kerta on maksuton. Ovet avataan yleensä vasta juuri ennen vuoroa eli ei kannata ihmetellä, jos tulet hyvissä ajoin paikalle eikä ketään vielä näy. Kannattaa myös ilmoittaa etukäteen, jos olet tulossa myöhässä paikalle! Ovet ovat lukossa vuoron aikana.

Lisätietoja voi kysyä Oskarilta, p. 040 869 8476.

Kevätkausi 2024

Sählyä pelaillaan torstaisin klo 20.30-22 Hatsalan koululla (Opistotie 5, Kuopiohallin vieressä, katso kartta sivun lopusta). Kevätkauden 2024 ensimmäinen vuoro on to 4.1. Viimeinen vuoro on 2.5. (HUOM. MUUTOS AIEMPAAN!)

*HUOM! Nousseiden vuorokustannusten vuoksi maksua on täytynyt korottaa. Syksystä eteenpäin vuoron hinta on 3 €/kerta/kävijä.

Tällä sivulla infotaan kauden ohjelmasta. Päivän-parin viiveellä tulevista yllättävistä muutoksista tai peruutuksista saat parhaiten tiedon vielä toistaiseksi sählyn Facebook-ryhmästä, mutta olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän, johon tiedotus tulevaisuudessa siirtyy. Jos et ole Facebookissa tai haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, kysy Oskarilta (numero ylempänä).

Sisäänkäynti sählyvuorolle

Sisäänkäynti sählyvuorolle. Ovet avataan viimeistään vuoron alussa.