Helsingin nuoret

OPKOn Nuoret on evankelis-luterilaista seurakuntayhteyttä, yhdessäoloa, raamatunopiskelua, hengailua ja kasvamista ihmisenä Jeesuksen yhteydessä. Erittäin lämpimästi tervetuloa!

Elämää Jumalan perheessä

Olet tervetullut mukaan toimintaamme kasvamaan osana kristittyjen nuorten perhettä. Kokoonnumme viikottain nuortenilloissa, ja tämän lisäksi toimintaamme kuuluu useita leirejä ja tapahtumia.

Ajankohtaista OPKOssa

17.8.24 OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 11−21

Nuortenillat Helsingissä

Erittäin lämpimästi tervetuloa mukaan Helsingin OPKOn nuortentoimintaan! 

Tulevia nuorteniltoja ja muita yhteisiä kokoontumisia

Nuortenillat jatkuvat jälleen 13.8.24 🙂

nuoret-revive2-nelio
Tapahtumat ja leirit

Muuta toimintaa

Meillä on OPKOn nuorissa monenlaista yhteistä toimintaa. Järjestämme nuorteniltojen lisäksi leirejä, varustamisviikonloppuja, retkiä ja niin edelleen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.” Matt 6:10 

Tiedot tapahtumista

Ohjelmat tulevista tapahtumista päivitetään nettisivujemme tapahtumiin aina lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Lisäksi tapahtumakutsut ja infot lähetetään aina myös sähköpostilistallemme sekä nuorteniltojen Whatsapp-ryhmään.

Liity OPKOn jäseneksi

Jäsenyydestä on iloa molemmille osapuolille. OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta siitä on monia etuja.  Jäsenyys on samalla vaivaton tapa tukea toimintaamme. Suomen OPKOn jäsenyys on ilmainen. Liittymislomakkeen voit täyttää netissä, se vie vain hetken! Sinua tarvitaan!

Liity OPKOn jäseneksi

Info & yhteystiedot

Helsingin OPKOn nuoret kokoontuvat OPKOn Palvelukeskuksella.

Työntekijät

Olli Lehmonen

Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä

musiikin maisteri, teol. yo

Annastiina Toppari

Koululaistyöntekijä

lastenohjaaja

Julianna Rantanen

Vapaaehtoistyöntekijä

sosionomi-knto

Hyvä tietää
 1. 1
  Mikä on OPKO?
  OPKO on 1964 perustettu luterilainen järjestö, joka järjestää kristillistä toimintaa lapsille, nuorille ja opiskelijoille. Lue lisää OPKOsta.
 2. 2
  Kuka voi tulla mukaan?
  OPKOn toimintaan ovat kaikki tervetulleita. Rohkeasti mukaan vaikka ensikertalaisena. Jos joku asia mietityttää sinua, voit kysyä asiaa suoraan työntekijöiltämme.
 3. 3
  Maksaako toiminnassa käyminen?
  OPKOn nuorten viikoittainen toiminta on ilmaista. Palvelukeskuksen viikonlopputapahtumiin voi kuitenkin ottaa mukaan vapaaehtoisen kolehti- ja ruokarahan. Leireistä kerätään leirimaksu, jolla mahdollistetaan toiminnan järjestäminen.