Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Apologiaforum 2023 – Särkyneen toivo

21.04.2023 klo 08:0023.04.2023 klo 16:00

alt=""

Apologiaforumissa pureudutaan kärsimyksen aiheuttamiin kysymyksiin

Tulemme joka päivä tuskallisen tietoiseksi inhimillisestä kärsimyksestä tiedotusvälineiden ja sosiaalisen median kautta. Ilmastoahdistus, sairaudet, sota, luonnonmullistukset, taloudellinen ahdinko ja monet muut haasteet järkyttävät mielenrauhaamme niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla. Kristittyjen tehtävänä on ja on aina ollut toimia lähimmäistemme hyväksi ja tuoda toivoa tähän maailmaan. Kuinka voimme täyttää meille annettua tehtävää tässä ajassa, ja mistä saamme tarvittavan voiman kaiken kärsimyksen kohtaamiseen?

Apologia eli kristillisen uskon puolustaminen voi olla avuksi kärsimykseen liittyvien ongelmien käsittelyssä monessa eri tilanteessa. Apologiaforumissa 21. – 23.4.2023 Kansanlähetysopistolla Ryttylässä pohditaan näitä teemoja Jumalan sanan valossa, samalla soveltaen apologian näkökulmia kristityn elämään.

Tapahtuman teemana on Särkyneen toivo. Viikonlopun aikana syvennytään käsittelemään kärsimyksen kohtaamiseen liittyviä kysymyksiä, jotka saattavat ajoittain elämässä jopa haastaa kristillisen uskon. Miksi maailmassa on kärsimystä? Kannattaako uskoa Jumalaan kärsimyksen keskellä? Aiheista on viikonlopun aikana opettamassa muun muassa Aleksi MarkkanenVesa OllilainenSoili HaverinenLeif Nummela ja Mattias Kaitainen.

Tapahtumassa järjestetään lastenohjelma, jos osallistujia on riittävästi. Apologiaforumiin voi osallistua myös etänä.

Osallistuminen Ryttylässä:
Aikuiset koko viikonloppu 130 € (sis. kurssimaksu, ruokailut, majoitus omin liinavaattein 3–4 hh, sauna). Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet, koti-isät ja -äidit 80 €. Tapahtumapaketti omalla majoituksella ja ilman aamupaloja 110€/65€. Lapset: alle 3v. ilmaiseksi, 3–9v. 30€.

Päiväpaketit pe 30€, la 70€ ja su 35€. Emme myy erillislippuja tilaisuuksiin tai ruokailuihin.

Etäosallistuminen:
Etäosallistuminen maksaa 40€.

Lisätiedot tapahtumasta Kansanlähetysopiston sivuilta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kansanlähetysopisto, Kansanlähetys ja OPKO. 

Tiedot

Alkaa:
21.04.2023 klo 08:00
Loppuu:
23.04.2023 klo 16:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Kansanlähetys, Ryttylä