Tietoa Ystävistä

Tukiyhdistys OPKOn ystävät ry perustettiin 8.5.2014. Sen tarkoituksena on tukea OPKOn toimintaa hengellisesti, henkisesti ja taloudellisesti – OPKOn oppiperustaa ja toimintaperiaatteita kunnioittaen.

– OPKOn juhlavuoden toimintaa suunnitellessa kävi ilmi, että 50 vuoden aikana toiminnassa on ollut mukana valtaisa joukko ihmisiä. Monille työ on ollut rakasta, OPKOn toiminta ja opetus ovat antaneet elämän eväitä pitkälle myös työelämään. Monet ovat ilmaisseet halunsa olla edelleen  mukana OPKOn yhteyksissä ja jatkaa työn tukemista myös taloudellisesti, erilaisin työpanoksin ja rukouksin, kertoo yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja Risto Oinonen.

– OPKOn ystävien tarkoituksena on koota yhteen OPKOn toiminnassa mukana olleita tai OPKOn työstä kiinnostuneita ja tarjota kanava vaikuttamiselle, mahdollisuus osallistua toimintaan ja kehittää yhteisöä, jossa itsekin voi rakentua ja kokea paljon.

Ystävien toiminnan myötä opiskelija- ja koululaistyötä tekeville avautuu parempi mahdollisuus keskittyä ydintoimintaansa – opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja evankeliumin viemiseen mahdollisimman monelle nuorelle.

Liity OPKOn ystävien jäseneksi

Ruotsinkieliselle työlle on olemassa oma tukiyhdistys Pro Studentmissionen.