Muutos aikaisemmin uutisoituun – Jason Lepojärvi ei aloita OPKOlla

alt=""

Aikaisemmin uutisoidusta poiketen, Jason Lepojärvi ei aloita tutkijana OPKOssa, vaan vapaaehtoistyön akateemisena mentorina. Muutoksen syynä on George Foxin yliopistosta saatu työtarjous.

– Sain itsellenikin suurena yllätyksenä kutsun aloittaa George Foxin yliopiston professorina työnimikkeellä C. S. Lewis Associate Professor of Theology and Literature. Kyseessä on ainutlaatuinen työ, joka on kuin minulle räätälöity, ja siksi päätin asiaa punnittuani tähän tarttua. Jään suremaan niitä Suomen mahdollisuuksia, jotka eivät vielä kohdallani toteudu. Olen kiitollinen OPKOlle ja OPKOn hallitukselle upeasta tuesta ja herrasmiesmäisyydestä. Matka Suomeen muuttuikin lomaksi, kun muutamme syksyllä Yhdysvaltoihin, Jason Lepojärvi kommentoi.

Vaikka Jasonin tutkimustyö OPKOssa ei toteudu, hän kuitenkin päätti aloittaa vapaaehtoistyön OPKOn akateemisena mentorina.

– Olemme tietysti harmissamme tästä yllättävästä muutoksesta, mutta iloitsemme mahdollisuudesta saada Jasonin osaamista järjestömme työn piiriin muuttuneesta tilanteesta huolimatta, toteaa OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

Ajattelun Akatemia ja Rukouskoulu alkaa – myös Maanmuuttajat jatkuu

OPKO ja Perheniemen opisto aloittavat uusia koulutuksia. Tammikuussa alkavat Ajattelun akatemia- ja Syvemmälle rukoukseen -monimuotokoulutukset. Myös Maanmuuttajat-johtamiskoulu jatkaa kolmannella vuosikurssilla.

Koulutukset soveltuvat hyvin myös työn ohessa käytäväksi.

Lisätietoja Ajattelun akatemiasta
Lisätietoja Rukouskoulusta
Lisätietoja Maanmuuttajista

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Tohu wa-bohu

Peto on irti! Haluaisin panna pään pensaaseen kuin strutsi ja olla ajattelematta. Ukrainaa, Pyhää maata, Venäjän ydinaseita, kristittyjen vainoa, ilmastonmuutosta, jengiväkivaltaa ja kristinuskon luhistumista länsimaissa. Tämän päivän nuorten maailma on kaoottinen.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Olli Lehmosen kuva.
Perhe on paras

Perhe on turvan, kasvun ja hauskanpidon paikka. Perheiden aikuisten on rakastettava niin, että välillä sattuu. Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ei olisi ikinä itse keksinyt itselleen tällaista kutsumusta.

Opetukset

Jeesus ja minä – vai Jeesus ja me?

Jokaisella lienee kokemuksia perheestä. Biologinen perhe tulee mieleen ensin, mutta mikä on hengellisen perheen merkitys kristitylle? Miksi laumasuhde Jeesukseen on parempi kuin pelkkä yksilön suhde?

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.