Muutos aikaisemmin uutisoituun – Jason Lepojärvi ei aloita OPKOlla

alt=""

Aikaisemmin uutisoidusta poiketen, Jason Lepojärvi ei aloita tutkijana OPKOssa, vaan vapaaehtoistyön akateemisena mentorina. Muutoksen syynä on George Foxin yliopistosta saatu työtarjous.

– Sain itsellenikin suurena yllätyksenä kutsun aloittaa George Foxin yliopiston professorina työnimikkeellä C. S. Lewis Associate Professor of Theology and Literature. Kyseessä on ainutlaatuinen työ, joka on kuin minulle räätälöity, ja siksi päätin asiaa punnittuani tähän tarttua. Jään suremaan niitä Suomen mahdollisuuksia, jotka eivät vielä kohdallani toteudu. Olen kiitollinen OPKOlle ja OPKOn hallitukselle upeasta tuesta ja herrasmiesmäisyydestä. Matka Suomeen muuttuikin lomaksi, kun muutamme syksyllä Yhdysvaltoihin, Jason Lepojärvi kommentoi.

Vaikka Jasonin tutkimustyö OPKOssa ei toteudu, hän kuitenkin päätti aloittaa vapaaehtoistyön OPKOn akateemisena mentorina.

– Olemme tietysti harmissamme tästä yllättävästä muutoksesta, mutta iloitsemme mahdollisuudesta saada Jasonin osaamista järjestömme työn piiriin muuttuneesta tilanteesta huolimatta, toteaa OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen.

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.