Muutos aikaisemmin uutisoituun – Jason Lepojärvi ei aloita OPKOlla

alt=""

Aikaisemmin uutisoidusta poiketen, Jason Lepojärvi ei aloita tutkijana OPKOssa, vaan vapaaehtoistyön akateemisena mentorina. Muutoksen syynä on George Foxin yliopistosta saatu työtarjous.

– Sain itsellenikin suurena yllätyksenä kutsun aloittaa George Foxin yliopiston professorina työnimikkeellä C. S. Lewis Associate Professor of Theology and Literature. Kyseessä on ainutlaatuinen työ, joka on kuin minulle räätälöity, ja siksi päätin asiaa punnittuani tähän tarttua. Jään suremaan niitä Suomen mahdollisuuksia, jotka eivät vielä kohdallani toteudu. Olen kiitollinen OPKOlle ja OPKOn hallitukselle upeasta tuesta ja herrasmiesmäisyydestä. Matka Suomeen muuttuikin lomaksi, kun muutamme syksyllä Yhdysvaltoihin, Jason Lepojärvi kommentoi.

Vaikka Jasonin tutkimustyö OPKOssa ei toteudu, hän kuitenkin päätti aloittaa vapaaehtoistyön OPKOn akateemisena mentorina.

– Olemme tietysti harmissamme tästä yllättävästä muutoksesta, mutta iloitsemme mahdollisuudesta saada Jasonin osaamista järjestömme työn piiriin muuttuneesta tilanteesta huolimatta, toteaa OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

21.-23.4.23 Apologiaforum

Tapahtuman teemana on Särkyneen toivo. Viikonlopun aikana syvennytään käsittelemään kärsimyksen kohtaamiseen liittyviä kysymyksiä, jotka saattavat ajoittain elämässä jopa haastaa kristillisen uskon. Miksi maailmassa on kärsimystä? Kannattaako uskoa Jumalaan kärsimyksen keskellä? Lue lisää tapahtumasta Apologiaforum – Särkyneen toivo 

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Aiempia:
Teema
alt=""
Varovasti uuteen alkuun

Esirukoilijan kutsumus toi Maarit Munnen elämään kateissa olleen merkityksen ja yhteisön. Uskollinen uurastus päättyi loppuun palamiseen, jota seurasi kymmenen kivuliasta ja tylsää vuotta. Nyt raikas vesi virtaa taas.
Mitä oikein tapahtui?

Opetukset

alt=""

Lähettäjänä olemisen siunaus

Jumala haluaa, että kaikki saisivat mahdollisuuden kuulla Jeesuksesta. Tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet lähetyskäskyn täyttämiseen oman kutsumuksensa mukaisesti, kirjoittaa OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen.

Apologianurkka
alt=""

Tämän maailman ruhtinaan joulu

Kirjoitettu C. S. Lewisin Paholaisen kirjeopistoa mukaillen: Rakas Mali, Kirkkovuoden pikkujoulukausi on ohi. On vuodatettu epäreilun pomon kohtelua lyhtypylväälle. On konttorisiskojen kanssa itketty uraputken imemää nuoruutta ja menetettyä perhettä. On

Kolumnit

alt=""

Rukoillaan yhdessä

Raamattu kehottaa meitä tunnustamaan syntimme ja rukoilemaan toistemme puolesta, jotta parantuisimme (Jaak 5:16). Meitä ei siis ole kutsuttu ratkaisemaan ongelmiamme ja kantamaan taakkojamme yksin, vaan Jumala on luonut meidät yhteisöihin