Muutos aikaisemmin uutisoituun – Jason Lepojärvi ei aloita OPKOlla

alt=""

Aikaisemmin uutisoidusta poiketen, Jason Lepojärvi ei aloita tutkijana OPKOssa, vaan vapaaehtoistyön akateemisena mentorina. Muutoksen syynä on George Foxin yliopistosta saatu työtarjous.

– Sain itsellenikin suurena yllätyksenä kutsun aloittaa George Foxin yliopiston professorina työnimikkeellä C. S. Lewis Associate Professor of Theology and Literature. Kyseessä on ainutlaatuinen työ, joka on kuin minulle räätälöity, ja siksi päätin asiaa punnittuani tähän tarttua. Jään suremaan niitä Suomen mahdollisuuksia, jotka eivät vielä kohdallani toteudu. Olen kiitollinen OPKOlle ja OPKOn hallitukselle upeasta tuesta ja herrasmiesmäisyydestä. Matka Suomeen muuttuikin lomaksi, kun muutamme syksyllä Yhdysvaltoihin, Jason Lepojärvi kommentoi.

Vaikka Jasonin tutkimustyö OPKOssa ei toteudu, hän kuitenkin päätti aloittaa vapaaehtoistyön OPKOn akateemisena mentorina.

– Olemme tietysti harmissamme tästä yllättävästä muutoksesta, mutta iloitsemme mahdollisuudesta saada Jasonin osaamista järjestömme työn piiriin muuttuneesta tilanteesta huolimatta, toteaa OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:
Kirja_mainos_syvatty_pieni_web

Tilaa 3T jäsenhintaan

Suosittu OPKOn julkaisema uutuuskirja tarjoaa raikkaan kokonaisnäkemyksen tasapainoisesta elämästä kristittynä. Siihen kuuluu Jumalan tunteminen, itsensä tunteminen ja kutsumuksen tunteminen. Hinta varsinaisille jäsenille 10 euroa.

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Aiempia:
Teema
Yliopistonlehtori Olli-Pekka Vainio
Rakasta Jumalaa kaikilla ajatuksillasi

“Varo miestä, joka lukee vain yhden kirjan”, kristillisen opin asiantuntija Olli-Pekka Vainio haastaa. Saarnatuoli olisi hänen mielestään loistava paikka opettaa ihmisiä ajattelemaan paremmin.

Opetukset

Kuvassa on puu vihreää taustaa vasten.

Viisaus, paratiisi ja bad apple

Pitäisikö kristityn sulkea aivonsa Raamattua lukiessa? Ateistien hyökkäyksissä näin väitetään – ja yllättävää kyllä moni tavallinen suomalainen kuvittelee samoin. Vanha Nietzsche esitti, että Raamatussa ei ole yhtään järkevää käskyä. Jumala

Apologianurkka
Miikka Niiranen

Vapauden vangit

Kirjoitettu C. S. Lewisin Paholaisen kirjeopistoa mukaillen: Rakas Mali, Suomalaisessa kulttuurissa on mielenkiintoinen sekakäsitys vapaudesta. Toisaalta täällä on voimissaan ihanne alkukantaisesta metsänihmisestä vapaana vaeltavana salojen sankarina. Kesäisin se pääsee keskiäkäisessä

Kolumnit

Ossi Lehtihuhta

Vain yksi on Totuus, kaikille

Jeesus on vertaansa vailla oleva suunnistuksen ratamestari. Hänen reitillään toimii Jumalan Sana lamppuna ja valkeutena, kirjoittaa kauppatieteiden opiskelija Ossi Lehtihuhta.