OPKO hakee tiedottajan opintovapaan sijaista

Opiskelijoita Disciple24-konferenssissa Helsingissä.
Opiskelijoita Disciple24-konferenssissa Helsingissä.
Haemme monitaitoista tiedottajaa täysiaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2024–30.9.2025 Helsinkiin. Määräaikaisuuden syynä on opintovapaan sijaisuus.

Haemme monitaitoista tiedottajaa täysiaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2024–30.9.2025 Helsinkiin. Määräaikaisuuden syynä on opintovapaan sijaisuus. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn tiedotusta. Tehtävässä tarvitaan tietoteknistä osaamista erityisesti taitto-ohjelmien ja WordPressin osalta, organisointikykyä ja omatoimisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, graafista osaamista, visuaalisuutta ja luovuutta, sometuntemusta sekä viestintä- ja varainhankintaosaamista. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin osaamista.

Arvostamme myös korkeakoulututkintoa, soveltuvaa palkka- tai vapaaehtoistyökokemusta sekä kristillisten toimijoiden ja kulttuurien tuntemusta. Ruotsin kielen, valokuvaamisen ja striimaamisen osaaminen katsotaan eduksi.

Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 19.5.2024 mennessä osoitteeseen rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: ”Millainen on työnäkyni siitä, miten tiedotus voi palvella OPKOn hengellistä työtä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa tiedottaja-mediatyöntekijä Ilkka Kontturi ilkka.kontturi@opko.fi, p. 044 733 1540 ja pääsihteeri Jussi Miettinen jussi.miettinen@opko.fi, p. 050 373 9341.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forumeja ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on yli 4 000 jäsentä. Toimimme yhteistyössä mm. IFESin, seurakuntien ja muiden kristillisten toimijoiden kanssa.

6.5. Hakemuksen jättöpäivää jatkettu 19.5. saakka. 

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Herätyksen ikävä sulattaa sydämet yhteen

OPKO vietti iloisia 60-vuotisjuhliaan elokuun puolessa välissä Enä-Sepässä Vihdin Ojakkalassa. Nuorisojärjestön syntymäpäivistä tekivät ikimuistoisen pitkienkin matkojen takaa saapuneet ystävät neljästä sukupolvesta. Unkarilaisen sosiologin Karl Mannheimin mukaan jokaisella sukupolvella on omien ikätovereittensa kanssa jaettuja avainkokemuksia.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Polvirukoukset sytyttävät Lappeenrannassa

Soluasunnossa Skinnarilan kampuksella on ovi, jonka takana käydään maailman tärkeintä taistelua. Lappeenrannan uudella opiskelijatyöntekijällä Otto Oikarisella on huoneessaan rukousseinä, jonka eteen hän polvistuu pyytämään kaupunkiin opiskelijaherätystä.

Opetukset

Herätys apostolien malliin

On kiehtovaa ja yllätyksellistä tutustua siihen millainen Jeesus oli. Tarkoitan hänen katsettaan, luonnettaan ja sen sellaista. Ne kertovat meille, millainen Jumala on. Uuden testamentin kertomukset Jeesuksen kohtaamisista ihmisten kanssa tutustuttavat meidät Jeesuksen persoonallisuuteen. ”Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän” (Joh.14:9).

Apologianurkka

Kuka pelkää multiversumia?

Edellisessä numerossa kerroin, että kosmoksen perusrakenteissa on kymmeniä piirteitä, jotka vaikuttavat vahvasti olevan tarkan ja tietoisen hienosäädön tulosta. Sen enempää välttämättömyys kuin sattumakaan eivät tarjoa niille riittävää selitystä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.