OPKO hakee tiedottajan opintovapaan sijaista

Opiskelijoita Disciple24-konferenssissa Helsingissä.
Opiskelijoita Disciple24-konferenssissa Helsingissä.
Haemme monitaitoista tiedottajaa täysiaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2024–30.9.2025 Helsinkiin. Määräaikaisuuden syynä on opintovapaan sijaisuus.

Haemme monitaitoista tiedottajaa täysiaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2024–30.9.2025 Helsinkiin. Määräaikaisuuden syynä on opintovapaan sijaisuus. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn tiedotusta. Tehtävässä tarvitaan tietoteknistä osaamista erityisesti taitto-ohjelmien ja WordPressin osalta, organisointikykyä ja omatoimisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, graafista osaamista, visuaalisuutta ja luovuutta, sometuntemusta sekä viestintä- ja varainhankintaosaamista. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin osaamista.

Arvostamme myös korkeakoulututkintoa, soveltuvaa palkka- tai vapaaehtoistyökokemusta sekä kristillisten toimijoiden ja kulttuurien tuntemusta. Ruotsin kielen, valokuvaamisen ja striimaamisen osaaminen katsotaan eduksi.

Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 19.5.2024 mennessä osoitteeseen rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: ”Millainen on työnäkyni siitä, miten tiedotus voi palvella OPKOn hengellistä työtä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa tiedottaja-mediatyöntekijä Ilkka Kontturi ilkka.kontturi@opko.fi, p. 044 733 1540 ja pääsihteeri Jussi Miettinen jussi.miettinen@opko.fi, p. 050 373 9341.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forumeja ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on yli 4 000 jäsentä. Toimimme yhteistyössä mm. IFESin, seurakuntien ja muiden kristillisten toimijoiden kanssa.

6.5. Hakemuksen jättöpäivää jatkettu 19.5. saakka. 

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.