21.10. Syystalkoot Enä-Sepässä

Enä-Sepän ilmakuva
default
OPKOn omistamassa Tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepässä vietetään syystalkoita lauantaina 21.10.

Aloitamme talkoot klo 10 starttikahveilla ja hartaudella. Luvassa on risusavottaa, haravointia, rannan ja piha-alueiden siistimistä yms. talvikauteen valmistautumista.

Olet tervetullut mukaan ja myös lasten kanssa! Pikkuapurit voivat viettää ulkoilupäivää ja auttaa esimerkiksi tammenterhojen keräämisessä. Pienet extraherkut luvassa lapsille.

Talkoopäivän osallistujille tarjotaan ateriat kahveineen. Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset allergiat 15.10. mennessä: ena-seppa@enaseppa.fi

Päivän päätämme siunaamalla yhdessä Enä-Seppää ja sen talvikauden eri toimintaa klo 18. Tervetuloa pitämään huolta Enä-Sepästä yhdessä touhuten!

Syystalkoot Enä-Sepässä

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.