Amadea Hänninen Enä-Sepän vastaavaksi kokiksi

Amadea Hänninen Enä-Sepän vastaavaksi kokiksi
Restonomi ja kokki Amadea Hänninen, 30, aloittaa tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepässä vastaavana kokkina.

Amadea on työskennellyt aikaisemmin useissa ravintola- ja kaupan alan työpaikoissa. Matkailu- ja ravitsemisalan osaamisen lisäksi hänellä on liiketoiminnan ammattitutkinto myynnistä ja markkinointiviestinnästä. 

Enä-Seppä on Amadealle tuttu paikka. Hän on toiminut siellä kesätyöntekijänä kokin opintojen aikana sekä kokkina vuonna 2018.

Minulle Enä-Seppä on hyvin lämminhenkinen paikka sekä ympäristönä kaunis ja levollinen. Aiemmat työjaksot ja useat leirit ovat tehneet paikasta tutun ja kodikkaan, Amadea toteaa. 

Makujen luominen on aina ollut itselleni mieluisaa luovaa prosessia, josta nautin. Tämä seuraava askel Enä-Sepän kokkina saa mielen myös hiljenemään ja kiitolliseksi Jumalan edessä. 

Enä-Seppä on Vihdin Ojakkalassa sijaitseva OPKOn omistama tapahtuma- ja leirikeskus.

Amadean kuva: Aino Nissinen

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

Ajattelun Akatemia ja Rukouskoulu alkaa – myös Maanmuuttajat jatkuu

OPKO ja Perheniemen opisto aloittavat uusia koulutuksia. Tammikuussa alkavat Ajattelun akatemia- ja Syvemmälle rukoukseen -monimuotokoulutukset. Myös Maanmuuttajat-johtamiskoulu jatkaa kolmannella vuosikurssilla.

Koulutukset soveltuvat hyvin myös työn ohessa käytäväksi.

Lisätietoja Ajattelun akatemiasta
Lisätietoja Rukouskoulusta
Lisätietoja Maanmuuttajista

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Tohu wa-bohu

Peto on irti! Haluaisin panna pään pensaaseen kuin strutsi ja olla ajattelematta. Ukrainaa, Pyhää maata, Venäjän ydinaseita, kristittyjen vainoa, ilmastonmuutosta, jengiväkivaltaa ja kristinuskon luhistumista länsimaissa. Tämän päivän nuorten maailma on kaoottinen.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Olli Lehmosen kuva.
Perhe on paras

Perhe on turvan, kasvun ja hauskanpidon paikka. Perheiden aikuisten on rakastettava niin, että välillä sattuu. Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ei olisi ikinä itse keksinyt itselleen tällaista kutsumusta.

Opetukset

Jeesus ja minä – vai Jeesus ja me?

Jokaisella lienee kokemuksia perheestä. Biologinen perhe tulee mieleen ensin, mutta mikä on hengellisen perheen merkitys kristitylle? Miksi laumasuhde Jeesukseen on parempi kuin pelkkä yksilön suhde?

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.