Amadea Hänninen Enä-Sepän vastaavaksi kokiksi

Amadea Hänninen Enä-Sepän vastaavaksi kokiksi
Restonomi ja kokki Amadea Hänninen, 30, aloittaa tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepässä vastaavana kokkina.

Amadea on työskennellyt aikaisemmin useissa ravintola- ja kaupan alan työpaikoissa. Matkailu- ja ravitsemisalan osaamisen lisäksi hänellä on liiketoiminnan ammattitutkinto myynnistä ja markkinointiviestinnästä. 

Enä-Seppä on Amadealle tuttu paikka. Hän on toiminut siellä kesätyöntekijänä kokin opintojen aikana sekä kokkina vuonna 2018.

Minulle Enä-Seppä on hyvin lämminhenkinen paikka sekä ympäristönä kaunis ja levollinen. Aiemmat työjaksot ja useat leirit ovat tehneet paikasta tutun ja kodikkaan, Amadea toteaa. 

Makujen luominen on aina ollut itselleni mieluisaa luovaa prosessia, josta nautin. Tämä seuraava askel Enä-Sepän kokkina saa mielen myös hiljenemään ja kiitolliseksi Jumalan edessä. 

Enä-Seppä on Vihdin Ojakkalassa sijaitseva OPKOn omistama tapahtuma- ja leirikeskus.

Amadean kuva: Aino Nissinen

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.