Leirikeskusjohtaja idylliseen Enä-Seppään

alt=""
Enä-Seppä on suosittu lasten- ja nuortenleirien pitopaikka.
Haemme leirikeskusjohtajaa Enä-Seppään opintovapaan sijaisuuteen ajalle 15.8.23-31.5.25.

Enä-Seppä on viihtyisä ja suosittu, ympäri vuoden palveleva kristillinen tapahtuma- ja leirikeskus Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla. Enä-Sepän omistaa Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO), joka on kotimaan lähetystyötä tekevä nuorisojärjestö. Enä-Seppä palvelee ensisijaisesti OPKOa, kristillisiä ja muita yleishyödyllisiä toimijoita.

Haemme leirikeskusjohtajan sijaista ajalle 15.8.2023-31.5.2025. Sijaisuuden syynä on opintovapaa. Työsuhde on täysiaikainen ja sen palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Päätehtävänä on johtaa Enä-Sepän liiketoimintaa, henkilöstöä sekä kiinteistön huoltoa ja kehittämistä. Johtaja myös osallistuu asiakaspalveluun, kiinteistön ylläpitotöihin ja mm. ruokapalveluiden järjestämiseen. Johdat myös omaa työaikaasi, mutta työtä sijoittuu väistämättä myös viikonloppuihin ja yleisiin loma-aikoihin.

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, näkyä ja kykyä kehittää leirikeskusta, tarmokkuutta, palvelevaa asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi on suureksi eduksi. Arvostamme erityisesti kristillisen toimintakentän tuntemista. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Tämä työ on hyvin palkitsevaa ahkeralle tekijälle, joka nauttii monipuolisesta työnkuvasta ja vastuunkannosta eikä pelkää tarttua toimeen eikä tuumaan. Pääset johtamaan leirikeskusta, jolla on kokonaisvaltaisesti tasapainoinen tilanne, paljon asiakaskuntaa ja hyvää mainetta, sitoutunutta henkilökuntaa ja verkostoja. Täällä saat nähdä työsi tulokset ja kiitosta onnistumisesta. Tulet osaksi OPKOn ystävällistä ja inspiroivaa työyhteisöä.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä ja kahden suosittelijan yhteystiedoilla sähköpostiin rekry@opko.fi. Liitä hakemukseen näkemyksesi siitä, miten Enä-Seppä voi tukea hengellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa leirikeskusjohtaja Hanna-Maija Harju: hanna-maija.harju@enaseppa.fi, puh. 050 468 7501 ja pääsihteeri Jussi Miettinen, puh. 050 373 9341.

alt=""

Vihdin Ojakkalassa sijaitseva Enä-Sepän leirikeskuksen alue koostuu useasta rakennuksesta, joista vanhin on 1700-luvulta.

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.