Leirikeskusjohtaja idylliseen Enä-Seppään

alt=""
Haemme leirikeskusjohtajaa Enä-Seppään opintovapaan sijaisuuteen ajalle 15.8.23-31.5.25.

Enä-Seppä on viihtyisä ja suosittu, ympäri vuoden palveleva kristillinen tapahtuma- ja leirikeskus Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla. Enä-Sepän omistaa Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO), joka on kotimaan lähetystyötä tekevä nuorisojärjestö. Enä-Seppä palvelee ensisijaisesti OPKOa, kristillisiä ja muita yleishyödyllisiä toimijoita.

Haemme leirikeskusjohtajan sijaista ajalle 15.8.2023-31.5.2025. Sijaisuuden syynä on opintovapaa. Työsuhde on täysiaikainen ja sen palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Päätehtävänä on johtaa Enä-Sepän liiketoimintaa, henkilöstöä sekä kiinteistön huoltoa ja kehittämistä. Johtaja myös osallistuu asiakaspalveluun, kiinteistön ylläpitotöihin ja mm. ruokapalveluiden järjestämiseen. Johdat myös omaa työaikaasi, mutta työtä sijoittuu väistämättä myös viikonloppuihin ja yleisiin loma-aikoihin.

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, näkyä ja kykyä kehittää leirikeskusta, tarmokkuutta, palvelevaa asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi on suureksi eduksi. Arvostamme erityisesti kristillisen toimintakentän tuntemista. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Tämä työ on hyvin palkitsevaa ahkeralle tekijälle, joka nauttii monipuolisesta työnkuvasta ja vastuunkannosta eikä pelkää tarttua toimeen eikä tuumaan. Pääset johtamaan leirikeskusta, jolla on kokonaisvaltaisesti tasapainoinen tilanne, paljon asiakaskuntaa ja hyvää mainetta, sitoutunutta henkilökuntaa ja verkostoja. Täällä saat nähdä työsi tulokset ja kiitosta onnistumisesta. Tulet osaksi OPKOn ystävällistä ja inspiroivaa työyhteisöä.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä ja kahden suosittelijan yhteystiedoilla 31.5.2023 mennessä sähköpostiin rekry@opko.fi. Liitä hakemukseen näkemyksesi siitä, miten Enä-Seppä voi tukea hengellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa leirikeskusjohtaja Hanna-Maija Harju: hanna-maija.harju@enaseppa.fi, puh. 050 468 7501 ja pääsihteeri Jussi Miettinen, puh. 050 373 9341.

alt=""

Vihdin Ojakkalassa sijaitseva Enä-Sepän leirikeskuksen alue koostuu useasta rakennuksesta, joista vanhin on 1700-luvulta.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

OPKOn kesäleiri järjestetään Valkealan kristillisellä opistolla 19.–23.7.2023

Mukana ohjelmassa mm.
Sari Essayah
Eero Junkkaala
Danielle ja Jussi Miettinen
Jari Kekäle
Pekka Mäkipää
Pekka Arvio
Tuomas Hynynen & ystävät Ukrainasta
Miikka Niiranen
Kimmo Karhi, Pekka Mäkipää & co puhallinorkesteri
Perjantai-illan konsertti: Pietari Savolainen & Band 
Lasten ja nuorten ohjelmassa Annastiina Toppari ja Tenho Rajala. Pienten lasten hoito järjestetty. Lue lisää kesäleiristä

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

alt=""
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Sankarin tekoja

Koripalloilija Lauri Markkasesta on tullut suomalaisten supersankari. Hänen sädekehänsä alkoi hohtaa entistä kirkkaampana, kun mies puki huhtikuussa ylleen armeijan harmaat puolustusvoimien urheilukoulussa Santahaminassa. Laurin kaltaisten superlahjakkuuksien kohdalla unohtuu helposti, että

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
alt=""
Chat(botti) auttaa lähetystyössä

Jeesus käski kylvää ilosanomaa. Jos tehtävä on syytä hoitaa tehokkaasti, uuden teknologian mahdollisuuksia ei pidä hukata, sanoo
datatieteen ammattilainen Elias Luoma.

Opetukset

alt=""

Rukoushaastattelussa raamattukouluttaja Eero Junkkaala

Mikä on kiinnostanut sinua viime aikoina Jeesuksen rukousopetuksissa? Minua on viime aikoina erityisesti kiinnostanut se, mitä Luukkaan evankeliumi kertoo Jeesuksen rukouselämästä. Muut evankelistat eivät kiinnitä tähän niin paljon huomiota, mutta

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kirjoitettu C. S. Lewisin Paholaisen kirjeopistoa mukaillen: Rakas Mali, Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa

Kolumnit

Nasaretilaisen kriisinhallinnasta

Kuoleman voittajan arvonimen voisi ajatella viittaavan voimakkaaseen, hyvän puolella seisovaan taistelijaan. Entä jos Jeesuksen kansainvälinen kriisinhallinta ei tunnu oikeanlaiselta tai riittävältä?