Leirikeskusjohtaja idylliseen Enä-Seppään

alt=""
Enä-Seppä on suosittu lasten- ja nuortenleirien pitopaikka.
Haemme leirikeskusjohtajaa Enä-Seppään opintovapaan sijaisuuteen ajalle 15.8.23-31.5.25.

Enä-Seppä on viihtyisä ja suosittu, ympäri vuoden palveleva kristillinen tapahtuma- ja leirikeskus Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla. Enä-Sepän omistaa Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO), joka on kotimaan lähetystyötä tekevä nuorisojärjestö. Enä-Seppä palvelee ensisijaisesti OPKOa, kristillisiä ja muita yleishyödyllisiä toimijoita.

Haemme leirikeskusjohtajan sijaista ajalle 15.8.2023-31.5.2025. Sijaisuuden syynä on opintovapaa. Työsuhde on täysiaikainen ja sen palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Päätehtävänä on johtaa Enä-Sepän liiketoimintaa, henkilöstöä sekä kiinteistön huoltoa ja kehittämistä. Johtaja myös osallistuu asiakaspalveluun, kiinteistön ylläpitotöihin ja mm. ruokapalveluiden järjestämiseen. Johdat myös omaa työaikaasi, mutta työtä sijoittuu väistämättä myös viikonloppuihin ja yleisiin loma-aikoihin.

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, näkyä ja kykyä kehittää leirikeskusta, tarmokkuutta, palvelevaa asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi on suureksi eduksi. Arvostamme erityisesti kristillisen toimintakentän tuntemista. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Tämä työ on hyvin palkitsevaa ahkeralle tekijälle, joka nauttii monipuolisesta työnkuvasta ja vastuunkannosta eikä pelkää tarttua toimeen eikä tuumaan. Pääset johtamaan leirikeskusta, jolla on kokonaisvaltaisesti tasapainoinen tilanne, paljon asiakaskuntaa ja hyvää mainetta, sitoutunutta henkilökuntaa ja verkostoja. Täällä saat nähdä työsi tulokset ja kiitosta onnistumisesta. Tulet osaksi OPKOn ystävällistä ja inspiroivaa työyhteisöä.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä ja kahden suosittelijan yhteystiedoilla sähköpostiin rekry@opko.fi. Liitä hakemukseen näkemyksesi siitä, miten Enä-Seppä voi tukea hengellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa leirikeskusjohtaja Hanna-Maija Harju: hanna-maija.harju@enaseppa.fi, puh. 050 468 7501 ja pääsihteeri Jussi Miettinen, puh. 050 373 9341.

alt=""

Vihdin Ojakkalassa sijaitseva Enä-Sepän leirikeskuksen alue koostuu useasta rakennuksesta, joista vanhin on 1700-luvulta.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

OPKOn 60-vuotisjuhlallisuudet

23.−26.3. Passiodraama-esitykset: Helsinki, Kirkkonummi

17.8. OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 12−18

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Opkonkokoinen aukko

Hurraa! OPKO täyttää tänä vuonna pyöreät 60 vuotta. Juhlinta käynnistyy loppiaisviikonvaihteessa ja jatkuu läpi vuoden erilaisissa alueellisissa syntymäpäivätilaisuuksissa. Tervetuloa mukaan! Juhlien sankareita olemme me kaikki OPKOn jäsenet ja toiminnassa mukana olevat. Jokainen järjestö tai yhdistys koostuu ihmisistä, joita ilman ei olisi olemassa kuin kuoret. Nyt on meidän aikamme loistaa!

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Kuvassa Maria Magdalenaa näytellyt Päivi Toikka, taustalla kuorolaisia. Tämän jutun Passiodraama-kuvat ovat todennäköisesti vuodelta 1980. Kuva: Tytti Issakaisen arkisto
Tytti Issakainen teki Passiodraaman 21-vuotiaana

– Luin lehdestä Jesus Christ Superstar -musikaalista. Siitä lähti liikkeelle ajatus näytelmästä pääsiäisajan tapahtumista, kertoo entisen Ylioppilaslähetyksen aktiivi Tytti Issakainen.

Opetukset

Tulevaisuus ja toivo tänäänkin.

Tulevaisuus ja toivo, tänäänkin

Jeremian kirjan luvussa 29 Jumala lupaa tulevaisuuden ja toivon Häntä vastaan rikkoneelle kansalle. Tulevaisuus ja toivo on edelleen Jumalan puoleen kääntymisessä. Se avautuu meille Jeesuksen kautta.

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.