Raamattupodi oli suosituin kristillinen podcast Suomessa vuonna 2020

raamattupodi_mainoskuva2
Raamattupodi kutsuu kuuntelemaan Raamatun vuodessa läpi! Podcastissa riittää kuunneltavaa vuoden jokaiselle päivälle.

OPKOn tuottama Raamattupodi ylsi vuoden kuunnelluimmaksi hengelliseksi ja uskontoaiheiseksi podcastiksi vuonna 2020 (tilastointi: podstatus.com). Päivittäin julkaistaville jaksoille kertyi vuoden loppuun mennessä yhteensä noin 155 000 kuuntelukertaa.

Jokainen jakso sisältää raamatunkohtia niin Vanhasta kuin Uudesta testamentista sekä lyhyen ajatuksen päivän teksteihin liittyen. Raamatun lukijoina kuullaan Toni Mäkelää, Annastiina Topparia, Jussi Miettistä, Amadea Hännistä ja Ari Onjukkaa. Kesälomien vuoksi vuosiaikataulusta ollaan hieman myöhässä ja koko luku-urakka saadaan päätökseen helmikuun alussa.

Kaikki jaksot ovat kuunneltavissa mm. Spotifyssa, Apple Podcastsissa ja yleisimmissä podcast-palveluissa. Lisätietoa ja jaksot löydät myös osoitteesta: anchor.fm/raamattupodi

Hyppää Raamattupodin matkaan vuoden alusta!

Uuden vuoden alku on oivallinen hetki ottaa Sana osaksi päivittäistä arkea ja kuunnella Raamattu vuoden aikana läpi! Jaksot on nimetty vuosiohjelman mukaisen päivän mukaan, joten aikataulua on helpoin seurata juuri vuoden alusta aloitettaessa.

Tervetuloa mukaan ensimmäiselle tai jo toiselle kierrokselle Raamattupodin parissa!

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

15.−19.4. Unlocking Life, Helsinki Mission Week

17.8. OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 12−18

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.