Raamattupodilla jo 453 000 kuuntelukertaa

Raamattupodin logo
Vuonna 2020 julkaistu OPKOn Raamattupodi on jo kerännyt 453 000 kuuntelua, joista 85 000 edellisvuotena.

Vuoden alku on hyvä aika aloittaa säännölliset hetket Raamatun sanan äärellä. OPKOn Raamattupodi tarjoaa tähän hyvän vaihtoehdon. Vuonna 2020 julkaistu podcast kokoaa edelleen tasaisesti uusia kuuntelijoita. Vuonna 2023 podcastin kuuntelijoista oli uusia 49 %. Podcastin kaikilla jaksoilla on yhteenlaskettuna 453 000 kuuntelukertaa.

Jokaisessa jaksossa on kolme lukukohtaa Vanhasta ja Uudesta testamentista sekä lyhyt päivän tekstistä nouseva hartaus.

Kuunnella voit ilmaiseksi yleisimmistä podcast-palveluista tai netin kautta. Lisätiedot: podcasters.spotify.com/pod/show/raamattupodi

Tervetuloa mukaan uppoutumaan Raamattuun!

Seuraa Raamattupodia Facebookissa ja Instagramissa.

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.