Hae opiskelijaedustajaksi IFESin maailmankonferenssiin

alt=""
IFESin maailmankonferenssi järjestetään Jakartassa Indonesiassa 2.-10.8.2023. Hae mukaan OPKOn opiskelijaedustajaksi!

International Fellowship of Evangelical Students (IFES) järjestää joka neljäs vuosi maailmankonferenssin (IFES World Assembly), joka kokoaa yhteen opiskelijoita ja opiskelijatyöntekijöitä IFESin jäsenjärjestöistä yli 150 maasta.

Ohjelmassa on muun muassa raamattutunteja, yhteisen näyn ja periaatteiden työstämistä sekä aikaa tutustua uusiin ystäviin eri maista, verkostoitua ja rakentua yhteisestä uskosta.

Sinulla on nyt mahdollisuus hakea OPKOn opiskelijaedustajaksi konferenssiin! Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada tutustua opiskelijoihin ympäri maailmaa. Tuemme kahden opiskelijan osallistumista. Hae mukaan opiskelijaedustajaksi 31.12. mennessä. Kysy lisää omalta opiskelijatyöntekijältäsi!

Opiskelijaedustajalta odotamme seuraavaa:

  • olet OPKOn jäsen
  • haluat rakentaa Jumalan valtakunnan työtä OPKOn kautta
  • ymmärrät ja puhut sujuvasti englantia
  • sitoudut jakamaan oppimaasi OPKOssa
  • sitoudut matkan varainhankintaan

Hakemukset 31.12. mennessä: opko@opko.fi

World Assembly IFES:in kotisivuilla: https://ifesworld.org/en/ifes-world-assembly/?switch_language=en

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

Ajattelun Akatemia ja Rukouskoulu alkaa – myös Maanmuuttajat jatkuu

OPKO ja Perheniemen opisto aloittavat uusia koulutuksia. Tammikuussa alkavat Ajattelun akatemia- ja Syvemmälle rukoukseen -monimuotokoulutukset. Myös Maanmuuttajat-johtamiskoulu jatkaa kolmannella vuosikurssilla.

Koulutukset soveltuvat hyvin myös työn ohessa käytäväksi.

Lisätietoja Ajattelun akatemiasta
Lisätietoja Rukouskoulusta
Lisätietoja Maanmuuttajista

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Tohu wa-bohu

Peto on irti! Haluaisin panna pään pensaaseen kuin strutsi ja olla ajattelematta. Ukrainaa, Pyhää maata, Venäjän ydinaseita, kristittyjen vainoa, ilmastonmuutosta, jengiväkivaltaa ja kristinuskon luhistumista länsimaissa. Tämän päivän nuorten maailma on kaoottinen.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Olli Lehmosen kuva.
Perhe on paras

Perhe on turvan, kasvun ja hauskanpidon paikka. Perheiden aikuisten on rakastettava niin, että välillä sattuu. Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ei olisi ikinä itse keksinyt itselleen tällaista kutsumusta.

Opetukset

Jeesus ja minä – vai Jeesus ja me?

Jokaisella lienee kokemuksia perheestä. Biologinen perhe tulee mieleen ensin, mutta mikä on hengellisen perheen merkitys kristitylle? Miksi laumasuhde Jeesukseen on parempi kuin pelkkä yksilön suhde?

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.