Hae opiskelijaedustajaksi IFESin maailmankonferenssiin

alt=""
IFESin maailmankonferenssi järjestetään Jakartassa Indonesiassa 2.-10.8.2023. Hae mukaan OPKOn opiskelijaedustajaksi!

International Fellowship of Evangelical Students (IFES) järjestää joka neljäs vuosi maailmankonferenssin (IFES World Assembly), joka kokoaa yhteen opiskelijoita ja opiskelijatyöntekijöitä IFESin jäsenjärjestöistä yli 150 maasta.

Ohjelmassa on muun muassa raamattutunteja, yhteisen näyn ja periaatteiden työstämistä sekä aikaa tutustua uusiin ystäviin eri maista, verkostoitua ja rakentua yhteisestä uskosta.

Sinulla on nyt mahdollisuus hakea OPKOn opiskelijaedustajaksi konferenssiin! Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada tutustua opiskelijoihin ympäri maailmaa. Tuemme kahden opiskelijan osallistumista. Hae mukaan opiskelijaedustajaksi 31.12. mennessä. Kysy lisää omalta opiskelijatyöntekijältäsi!

Opiskelijaedustajalta odotamme seuraavaa:

  • olet OPKOn jäsen
  • haluat rakentaa Jumalan valtakunnan työtä OPKOn kautta
  • ymmärrät ja puhut sujuvasti englantia
  • sitoudut jakamaan oppimaasi OPKOssa
  • sitoudut matkan varainhankintaan

Hakemukset 31.12. mennessä: opko@opko.fi

World Assembly IFES:in kotisivuilla: https://ifesworld.org/en/ifes-world-assembly/?switch_language=en

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

Lähetetty-koulutus 2023

Tule kasvamaan yhdessä Jumalan lapsena ja opettelemaan elämään Jeesuksen lähettämänä Suomessa ja maailmalla. Lue lisää Lähetetty-koulutuksesta

pääsiäispysäkki

6.-9.4.23 Pääsiäispysäkki – Rukouksen ja hiljentymisen päivät Enä-Sepässä

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Aiempia:
Teema
alt=""
Kohti kumppanuuksien kulttuuria

Lähipiirin kutsuminen mukaan OPKOn työn kumppaneiksi ja ystäviksi on jännittävää ja sen voi oppia tekemään hyvin, sanoo johtava opiskelijatyöntekijä Pekka Ryhänen. Tämä on välttämätön suunta, sillä tulevaisuudessa järjestö on yhä enemmän yksityishenkilöiden lahjoitusten varassa.

Opetukset

alt=""

Lähettäjänä olemisen siunaus

Jumala haluaa, että kaikki saisivat mahdollisuuden kuulla Jeesuksesta. Tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet lähetyskäskyn täyttämiseen oman kutsumuksensa mukaisesti, kirjoittaa OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen.

Apologianurkka
alt=""

Tämän maailman ruhtinaan joulu

Kirjoitettu C. S. Lewisin Paholaisen kirjeopistoa mukaillen: Rakas Mali, Kirkkovuoden pikkujoulukausi on ohi. On vuodatettu epäreilun pomon kohtelua lyhtypylväälle. On konttorisiskojen kanssa itketty uraputken imemää nuoruutta ja menetettyä perhettä. On

Kolumnit

alt=""

Lähettilään DNA

Jumala varustaa meidät lähettilään tehtävään. Hän myös eheyttää ja ei pakota ketään samaan muotiin, kirjoittaa teologian opiskelija Hanna Ojuva.