Taina Korhonen Turun opiskelijatyöntekijäksi

Taina Korhonen

Nuorisotyönohjaaja Taina Korhonen, 49, on valittu Turun OPKOn opiskelijatyöntekijäksi. 

Tainan työnäkyyn kuuluu saada olla rakentamassa ympäristöä, missä opiskelijat voivat löytää lahjansa ja vahvuutensa. Hänen sydäntään lähellä on nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentely. 

OPKOn työn aloittamisesta hän kertoo olevansa innoissaan. 

– Hengellisen työn tekeminen on minulle tärkeä asia. Haluan tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä ja joka vastaa arvojani. 

Opiskelijatyöntekijän toimen lisäksi hän hoitaa osittaista diakoniatyöntekijän viransijaisuutta. Lisäksi Taina on työskennellyt muun muassa nuorisotyönohjaajana sekä kaupan alalla. Tainalla on myös seikkailuohjaajan ja ratkaisukeskeisen valmentajan koulutukset. 

Turun työntekijän toimi on 20 %. Tilaa Tainan ja Turun OPKOn rukouskirje.

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.