Veritas Forum -työtä aletaan tehdä tiiminä – uusia työntekijöitä valittu

alt=""
Veritas Forum -koordinaattoriksi on valittu FM, apologian maisteri Aleksi Markkanen ja toiseksi Veritas-työntekijäksi TM, toimittaja Danielle Miettinen.

Veritas Forum työtä tehdään nyt ensi kertaa tiiminä siten, että varsinainen koordinaattori keskittyy työn suunnitteluun sekä käytännön asioiden hoitamiseen, ja toinen työntekijä keskittyy viestintään ja tiedotukseen. 

Veritas-koordinaattori Markkanen työskentelee OPKOssa myös apologina. Suunnitelmana on, että hän hoitaa työn koordinointia, kunnes apologin työn kannatusrengas mahdollistaa täysiaikaisena apologina toimimisen. Toimittaja Miettinen on myös aikaisemmin työskennellyt Veritas Forumien parissa 2016-2018.

Markkasen työosuus Veritas Forum -koordinaattorina on 30% apologin puolitoimisen tehtävän lisäksi. Danielle Miettisen 20 % työaika jakautuu OPKOn yleiseen tiedotukseen ja Veritakseen. Kummatkin työsuhteet alkavat elokuussa, ja ovat voimassa toistaiseksi vuoden loppuun asti.

Veritas Forum järjestää oppilaitoksissa akateemisia keskustelutilaisuuksia, joissa erilaiset elämänkatsomukset ja uskomukset kohtaavat. Veritas Forum -työtä koordinoi Suomessa OPKO.

 

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.