Tampereen OPKO

Tervetuloa mukaan Tampereen OPKOon. Näillä sivuilla voit tutustua siihen, keitä me olemme ja mitä me teemme. Tule ihmeessä tutustumaan meihin myös kasvotusten. Helppo tapa siihen on tulla käymään Cafe Taivaankannessa torstaina (klo 13.30-14.30) tai sitten tulla mukaan tiistain opiskelijailtaan klo 18.00 Tampereen yliopiston kampuskappelille (Pinni B 5.krs.). Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi. Nähdään kappelilla!

Kokoonnumme kesäaikaankin joka tiistai klo 18. Tietoja kokoontumispaikoista löydät Tampereen OPKO:n Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/opkotampere tai sähköpostilistalta. Listalle liittymisestä ja kaikesta muustakin voit kysellä lisää myös Sampsa Nelimarkalta: hintahaarukka (ät) hotmail.com 

Cafe taivaankansi nettisivuille 

 
topiviitasalo1203
Kehitetään toimintaa
Moi! Olen Topi ja olen töissä Tampereen OPKOlla. Unelmani on olla kehittämässä yliopiston kappelista luonnollista ja avointa tapaamisen paikkaa, jossa opiskelijat voisivat olla kohtaamassa toinen toisiaan ja Jumalaa. Näin kappelista voisi tulla Jumalan armon ja rakkauden tukikohta yliopistolla. Haluaisitko olla mukana tämän unelman eteenpäin viemisessä? Voimme olla yhdessä toteuttamassa ja kehittämässä toimintaa. Etsitään sinulle sopiva tapa ja paikka palvella. Jos haluasit olla mukana, tule juttelemaan tai ota muuten yhteyttä minuun. Yhteystietoni löytyvät täältä. 

 
 
Tampereen OPKO on osa Tampereen seurakunnan Uusi Verso -verkostoa. Lisätietoja Uudesta Versosta täältä.
 

Palautelomake

Ota yhteyttä

Hämeentie 155 A 9
00560 Helsinki
(09) 612 9940
opko(at)opko.fi

Tue työtämme >>


Tapahtumat | Tampere

Ohjelmaa ei ole vielä julkaistu.
Liity jäseneksi

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES