Amadea on työskennellyt aikaisemmin useissa ravintola- ja kaupan alan työpaikoissa. Matkailu- ja ravitsemisalan osaamisen lisäksi hänellä on liiketoiminnan ammattitutkinto myynnistä ja markkinointiviestinnästä.
Enä-Seppä on Amadealle tuttu paikka. Hän on toiminut siellä kesätyöntekijänä kokin opintojen aikana sekä kokkina vuonna 2018.
– Minulle Enä-Seppä on hyvin lämminhenkinen paikka sekä ympäristönä kaunis ja levollinen. Aiemmat työjaksot ja useat leirit ovat tehneet paikasta tutun ja kodikkaan, Amadea toteaa.
– Makujen luominen on aina ollut itselleni mieluisaa luovaa prosessia, josta nautin. Tämä seuraava askel Enä-Sepän kokkina saa mielen myös hiljenemään ja kiitolliseksi Jumalan edessä.
Enä-Seppä on Vihdin Ojakkalassa sijaitseva OPKOn omistama tapahtuma- ja leirikeskus.
Amadean kuva: Aino Nissinen