Enä-Sepän johtajan sijaiseksi valittu Ilkka Päiväsaari

alt=""
Enä-Sepän johtajan opintovapaan sijaiseksi on valittu nuorisotyönohjaaja, 46, Ilkka Päiväsaari.

Ilkka omaa vahvan kokemuksen työstä hengellisen järjestön palveluksessa. Hän on aikaisemmin työskennellyt Kansanlähetyksen palveluksessa 28 vuotta, muun muassa piirijohtajana ja nuorisotyössä. Nuorisotyöntekijän tutkinnon lisäksi Ilkka on suorittanut Johtamisen erityisammattitutkinnon sekä Tuotekehitystyön erityisammattitutkinnon palvelumuotoilun, tuotteistamisen ja markkinoinnin sekä varainhankinnan näkökulmasta.

Ilkka kokee, että leirikeskustyössä yhdistyy moni asia, jotka ovat hänen sydäntään lähellä. 

– Olen pienestä pitäen unelmoinut leirikeskustyöstä. Näen, että tehtävässä yhdistyy mahdollisuus tehdä työtä luonnon helmassa, palvella ihmisiä ja yhteisöjä, laittaa nykyinen työkokemus ja osaaminen sekä myös kädentaidot likoon.

Erityisesti Ilkka näkee Enä-Sepän työn hengellisen ulottuvuuden. 

– Tämä työ on minulle mahdollisuus jatkaa merkityksellistä Jumalan valtakunnan työtä käytännönläheisesti lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi.

Enä-Sepän johtajan opintovapaan sijaisuus on ajalla 1.9.2023–31.5.2025. Työ on täysiaikainen.

Liity Ilkan ja Enä-Sepän ystävärenkaaseen

Enä-Seppä on Vihdin Ojakkalassa sijaitseva OPKOn omistama tapahtuma- ja leirikeskus.

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.