Enä-Sepän johtajan sijaiseksi valittu Ilkka Päiväsaari

alt=""
Enä-Sepän johtajan opintovapaan sijaiseksi on valittu nuorisotyönohjaaja, 46, Ilkka Päiväsaari.

Ilkka omaa vahvan kokemuksen työstä hengellisen järjestön palveluksessa. Hän on aikaisemmin työskennellyt Kansanlähetyksen palveluksessa 28 vuotta, muun muassa piirijohtajana ja nuorisotyössä. Nuorisotyöntekijän tutkinnon lisäksi Ilkka on suorittanut Johtamisen erityisammattitutkinnon sekä Tuotekehitystyön erityisammattitutkinnon palvelumuotoilun, tuotteistamisen ja markkinoinnin sekä varainhankinnan näkökulmasta.

Ilkka kokee, että leirikeskustyössä yhdistyy moni asia, jotka ovat hänen sydäntään lähellä. 

– Olen pienestä pitäen unelmoinut leirikeskustyöstä. Näen, että tehtävässä yhdistyy mahdollisuus tehdä työtä luonnon helmassa, palvella ihmisiä ja yhteisöjä, laittaa nykyinen työkokemus ja osaaminen sekä myös kädentaidot likoon.

Erityisesti Ilkka näkee Enä-Sepän työn hengellisen ulottuvuuden. 

– Tämä työ on minulle mahdollisuus jatkaa merkityksellistä Jumalan valtakunnan työtä käytännönläheisesti lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi.

Enä-Sepän johtajan opintovapaan sijaisuus on ajalla 1.9.2023–31.5.2025. Työ on täysiaikainen.

Liity Ilkan ja Enä-Sepän ystävärenkaaseen

Enä-Seppä on Vihdin Ojakkalassa sijaitseva OPKOn omistama tapahtuma- ja leirikeskus.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

OPKOn 60-vuotisjuhlallisuudet

23.−26.3. Passiodraama-esitykset: Helsinki, Kirkkonummi

17.8. OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 12−18

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Opkonkokoinen aukko

Hurraa! OPKO täyttää tänä vuonna pyöreät 60 vuotta. Juhlinta käynnistyy loppiaisviikonvaihteessa ja jatkuu läpi vuoden erilaisissa alueellisissa syntymäpäivätilaisuuksissa. Tervetuloa mukaan! Juhlien sankareita olemme me kaikki OPKOn jäsenet ja toiminnassa mukana olevat. Jokainen järjestö tai yhdistys koostuu ihmisistä, joita ilman ei olisi olemassa kuin kuoret. Nyt on meidän aikamme loistaa!

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Kuvassa Maria Magdalenaa näytellyt Päivi Toikka, taustalla kuorolaisia. Tämän jutun Passiodraama-kuvat ovat todennäköisesti vuodelta 1980. Kuva: Tytti Issakaisen arkisto
Tytti Issakainen teki Passiodraaman 21-vuotiaana

– Luin lehdestä Jesus Christ Superstar -musikaalista. Siitä lähti liikkeelle ajatus näytelmästä pääsiäisajan tapahtumista, kertoo entisen Ylioppilaslähetyksen aktiivi Tytti Issakainen.

Opetukset

Tulevaisuus ja toivo tänäänkin.

Tulevaisuus ja toivo, tänäänkin

Jeremian kirjan luvussa 29 Jumala lupaa tulevaisuuden ja toivon Häntä vastaan rikkoneelle kansalle. Tulevaisuus ja toivo on edelleen Jumalan puoleen kääntymisessä. Se avautuu meille Jeesuksen kautta.

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.