OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Turkuun

alt=""

Onko näkysi rakentaa valloittavaa opiskelijayhteisöä?

Haemme monitaitoista opiskelijatyöntekijää Turkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen syksystä 23 alkaen (kysy lisää aloittamisen aikataulusta). Työsuhde on aluksi osa-aikainen 20 % työosuudella. Hakijan tulee sitoutua varainhankintaan niin, että työsuhde kasvaa vähitellen täysiaikaisuuteen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä Turussa. Työtä tehdään pääosin suomeksi ja toisinaan myös englanniksi.

Tehtävässä tarvitaan näkyä evankelioivaan yliopistotyöhön, halua kehittyä valmentavassa työotteessa, yhteisön rakentamisessa ja Raamatun opettamisessa sekä yhteistyötaitoja, käytännöllisyyttä ja organisointikykyä. Arvostamme myös korkeakoulututkintoa tai edistyviä korkeakouluopintoja sekä vapaaehtoistyökokemusta. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa osoitteeseen rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: ”Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava opiskelijatyöntekijä Pekka Ryhänen, pekka.ryhanen@opko.fi, puh.  041 434 0377.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

Ajattelun Akatemia ja Rukouskoulu alkaa – myös Maanmuuttajat jatkuu

OPKO ja Perheniemen opisto aloittavat uusia koulutuksia. Tammikuussa alkavat Ajattelun akatemia- ja Syvemmälle rukoukseen -monimuotokoulutukset. Myös Maanmuuttajat-johtamiskoulu jatkaa kolmannella vuosikurssilla.

Koulutukset soveltuvat hyvin myös työn ohessa käytäväksi.

Lisätietoja Ajattelun akatemiasta
Lisätietoja Rukouskoulusta
Lisätietoja Maanmuuttajista

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Tohu wa-bohu

Peto on irti! Haluaisin panna pään pensaaseen kuin strutsi ja olla ajattelematta. Ukrainaa, Pyhää maata, Venäjän ydinaseita, kristittyjen vainoa, ilmastonmuutosta, jengiväkivaltaa ja kristinuskon luhistumista länsimaissa. Tämän päivän nuorten maailma on kaoottinen.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Olli Lehmosen kuva.
Perhe on paras

Perhe on turvan, kasvun ja hauskanpidon paikka. Perheiden aikuisten on rakastettava niin, että välillä sattuu. Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ei olisi ikinä itse keksinyt itselleen tällaista kutsumusta.

Opetukset

Jeesus ja minä – vai Jeesus ja me?

Jokaisella lienee kokemuksia perheestä. Biologinen perhe tulee mieleen ensin, mutta mikä on hengellisen perheen merkitys kristitylle? Miksi laumasuhde Jeesukseen on parempi kuin pelkkä yksilön suhde?

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.