OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Turkuun

alt=""
OPKO toimii 13 paikkakunnalla. Järjestämme opiskelijoille ja nuorille monenlaista koulutusta, raamattuopetusta, leirejä ja matkoja. Toimimme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Onko näkysi rakentaa valloittavaa opiskelijayhteisöä?

Haemme monitaitoista opiskelijatyöntekijää Turkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen syksystä 23 alkaen (kysy lisää aloittamisen aikataulusta). Työsuhde on aluksi osa-aikainen 20 % työosuudella. Hakijan tulee sitoutua varainhankintaan niin, että työsuhde kasvaa vähitellen täysiaikaisuuteen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä Turussa. Työtä tehdään pääosin suomeksi ja toisinaan myös englanniksi.

Tehtävässä tarvitaan näkyä evankelioivaan yliopistotyöhön, halua kehittyä valmentavassa työotteessa, yhteisön rakentamisessa ja Raamatun opettamisessa sekä yhteistyötaitoja, käytännöllisyyttä ja organisointikykyä. Arvostamme myös korkeakoulututkintoa tai edistyviä korkeakouluopintoja sekä vapaaehtoistyökokemusta. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa osoitteeseen rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: ”Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava opiskelijatyöntekijä Pekka Ryhänen, pekka.ryhanen@opko.fi, puh.  041 434 0377.

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

15.−19.4. Unlocking Life, Helsinki Mission Week

Veritas Forumit: 
Pe 26.4. Tampere: Alister McGrath, Leila Haaparanta
Ke 8.5. Jyväskylä: Vishal Mangalwadi, Laura Stark
Pe 10.5. Helsinki: Vishal Mangalwadi, Eva Biaudet
Lue lisää Veritas Forumeista

17.8. OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 12−18

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.