Suunnittele OPKOlle huppariteksti – voita oma huppari!

OPKOn hupparikisa.
Olemme suunnittelemassa OPKOlle omia huppareita ja mahdollisesti t-paitoja. Avaamme kilpailun, jossa voit ehdottaa omaa tekstiä huppariin.

Parhaiksi valittuja ehdotuksia saa äänestää OPKOn Instagramissa maaliskuun alkupuolella, minkä jälkeen teemme lopullisen valinnan, josta suunnittelemme valmiin grafiikan. Instagram-äänestyksen ja OPKOn työntekijöiden harkinnan pohjalta valitsemme huppariin ja mahdollisesti t-paitaan tulevan tekstin.

Ohjeita:

  • Teksti voi olla suomeksi tai englanniksi, ja todennäköisesti tarvitsemme tekstin paidan etu- ja takapuolelle. Sinun ei tarvitse tehdä lopullista versiota, vaan ehdottaa ideaa tekstiksi. Halutessasi voit myös tehdä valmista grafiikkaa (vektorigrafiikkaa), mutta pelkkä pelkkä teksti riittää.
  • Hupparin/t-paidan väriä ei ole vielä päätetty
  • Lisäksi tuotteeseen tullaan lisäämään pieni OPKO-logo.

Voittoehdotuksen laatinut saa ilmaisen hupparin/t-paidan ja OPKO-kangaskassin. Lähetä ehdotuksesi 29.2. mennessä osoitteeseen: ilkka.kontturi@opko.fi

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

OPKOn 60-vuotisjuhlallisuudet

23.−26.3. Passiodraama-esitykset: Helsinki, Kirkkonummi

17.8. OPKOn 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla Enä-Sepässä klo 12−18

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Opkonkokoinen aukko

Hurraa! OPKO täyttää tänä vuonna pyöreät 60 vuotta. Juhlinta käynnistyy loppiaisviikonvaihteessa ja jatkuu läpi vuoden erilaisissa alueellisissa syntymäpäivätilaisuuksissa. Tervetuloa mukaan! Juhlien sankareita olemme me kaikki OPKOn jäsenet ja toiminnassa mukana olevat. Jokainen järjestö tai yhdistys koostuu ihmisistä, joita ilman ei olisi olemassa kuin kuoret. Nyt on meidän aikamme loistaa!

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Kuvassa Maria Magdalenaa näytellyt Päivi Toikka, taustalla kuorolaisia. Tämän jutun Passiodraama-kuvat ovat todennäköisesti vuodelta 1980. Kuva: Tytti Issakaisen arkisto
Tytti Issakainen teki Passiodraaman 21-vuotiaana

– Luin lehdestä Jesus Christ Superstar -musikaalista. Siitä lähti liikkeelle ajatus näytelmästä pääsiäisajan tapahtumista, kertoo entisen Ylioppilaslähetyksen aktiivi Tytti Issakainen.

Opetukset

Tulevaisuus ja toivo tänäänkin.

Tulevaisuus ja toivo, tänäänkin

Jeremian kirjan luvussa 29 Jumala lupaa tulevaisuuden ja toivon Häntä vastaan rikkoneelle kansalle. Tulevaisuus ja toivo on edelleen Jumalan puoleen kääntymisessä. Se avautuu meille Jeesuksen kautta.

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.