Suunnittele OPKOlle huppariteksti – voita oma huppari!

OPKOn hupparikisa.
Olemme suunnittelemassa OPKOlle omia huppareita ja mahdollisesti t-paitoja. Avaamme kilpailun, jossa voit ehdottaa omaa tekstiä huppariin.

Parhaiksi valittuja ehdotuksia saa äänestää OPKOn Instagramissa maaliskuun alkupuolella, minkä jälkeen teemme lopullisen valinnan, josta suunnittelemme valmiin grafiikan. Instagram-äänestyksen ja OPKOn työntekijöiden harkinnan pohjalta valitsemme huppariin ja mahdollisesti t-paitaan tulevan tekstin.

Ohjeita:

  • Teksti voi olla suomeksi tai englanniksi, ja todennäköisesti tarvitsemme tekstin paidan etu- ja takapuolelle. Sinun ei tarvitse tehdä lopullista versiota, vaan ehdottaa ideaa tekstiksi. Halutessasi voit myös tehdä valmista grafiikkaa (vektorigrafiikkaa), mutta pelkkä pelkkä teksti riittää.
  • Hupparin/t-paidan väriä ei ole vielä päätetty
  • Lisäksi tuotteeseen tullaan lisäämään pieni OPKO-logo.

Voittoehdotuksen laatinut saa ilmaisen hupparin/t-paidan ja OPKO-kangaskassin. Lähetä ehdotuksesi 29.2. mennessä osoitteeseen: ilkka.kontturi@opko.fi

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.