Tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepälle uudet kotisivut ja logo

Enä-Sepälle uudet kotisivut

OPKOn omistaman Tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepän kotisivut ovat kokeneet täysuudistuksen niin ulkoasun, sisällön kuin rakenteenkin puolesta. Tiedot löytyvät nyt selkeämmin omin osioidensa alta, ja käytettävyyttä on muutenkin parannettu. Toivomme sivun palvelevan käyttäjiä entistä paremmin. 

Jos haluat antaa palautetta uusista sivuista tai huomaat vaikkapa toimimattoman linkin, voit laittaa viestiä: opko@opko.fi.

Enä-Sepän logoLisäksi Enä-Sepän logo on uudistettu. Uusi logo mukailee OPKOn logoa, jossa ristiä ja maapalloa kuvaava elementti on yhdistetty tekstiin. 

Katso uudet Enä-Sepän kotisivut

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.