Enä-Sepän wc- ja suihkutilojen keräys tuottanut lähes 10 000 euroa – osallistu loppukiriin!

Enä-Sepän päärakennus Puustelli
OPKOn tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepän wc-ja suihkutilojen keräys on tuottanut 12.10. mennessä 9 845 euroa. Suuret kiitokset kaikille keräykseen osallistuneille! On loppukirin aika.

Tarvitsemme varoja lisää noin 6 000 €, jotta voimme kevään 2024 aikana aloittaa rakentamaan Enä-Sepän päärakennukseen kriittisimpiä wc- ja suihkutiloja. Enä-Sepän käyttöaste on korkea ja nykyiset wc-tilat ovat osoittautuneet riittämättömiksi.

Jätä jälki Enä-Seppään tulevien vuosikymmenten lasten, nuorten ja muiden ryhmien kokoontumisia varten  tule mukaan keräyksen loppukiriin!

Lahjoita seuraavilla tiedoilla​

OPKOn varainkeruutili:
FI10 8000 1301 0446 09
(BIC DABAFIHH).

Viite:
33269 30

Osallistu keräykseen MobilePaylla numerolla 11747.

Rahankeräyslupa RA/2020/1574. Lisätiedot rahankeräysluvasta

Katso koko keräyksen tiedot ja rakennussuunnitelma

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Suuria unelmia pienille ihmisille

Vuoden alussa kuntosalille ilmestyi uusia kasvoja. Monet heistä olivat luvanneet itselleen laittaa kroppansa kuntoon. Vähitellen joukko harveni. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta on eri juttu jaksaa mennä sitkeästi niitä kohti.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema

Opetukset

Hengen ja tulen kaste

Olin leikkimässä kotitalomme pihalla Turussa, kun A-rapun kuudennessa kerroksessa asuvan Tepon isä tuli ulos. Hän katsoi meidän poikien auki repsottavia kengännauhoja, kumartui vuorotellen jokaisen kohdalle ja opetti solmimaan nyöreistä rusetin. Kun Johannes Kastajalta kysyttiin, oliko hän se odotettu Messias, hän vastasi, ettei olisi kelvollinen edes avaamaan Messiaan kengännauhoja.

Apologianurkka
Aleksi Markkanen

Vain yksi jumala vähemmän

Uusateistit huomauttavat mielellään, että kristityt ovat pitkälti samaa mieltä heidän kanssaan. He luettelevat pitkän rimpsun muinaisia ja nykyisiä jumalhahmoja, joihin mekään emme usko. Sitten he toteavat myhäilevään sävyyn, että kiistäessään

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.