Enä-Sepän wc- ja suihkutilojen keräys tuottanut lähes 10 000 euroa – osallistu loppukiriin!

Enä-Sepän päärakennus Puustelli
OPKOn tapahtuma- ja leirikeskus Enä-Sepän wc-ja suihkutilojen keräys on tuottanut 12.10. mennessä 9 845 euroa. Suuret kiitokset kaikille keräykseen osallistuneille! On loppukirin aika.

Tarvitsemme varoja lisää noin 6 000 €, jotta voimme kevään 2024 aikana aloittaa rakentamaan Enä-Sepän päärakennukseen kriittisimpiä wc- ja suihkutiloja. Enä-Sepän käyttöaste on korkea ja nykyiset wc-tilat ovat osoittautuneet riittämättömiksi.

Jätä jälki Enä-Seppään tulevien vuosikymmenten lasten, nuorten ja muiden ryhmien kokoontumisia varten  tule mukaan keräyksen loppukiriin!

Lahjoita seuraavilla tiedoilla​

OPKOn varainkeruutili:
FI10 8000 1301 0446 09
(BIC DABAFIHH).

Viite:
33269 30

Osallistu keräykseen MobilePaylla numerolla 11747.

Rahankeräyslupa RA/2020/1574. Lisätiedot rahankeräysluvasta

Katso koko keräyksen tiedot ja rakennussuunnitelma

Viimeisimmät uutiset:
Kuuntele Raamattupodia:

Ajattelun Akatemia ja Rukouskoulu alkaa – myös Maanmuuttajat jatkuu

OPKO ja Perheniemen opisto aloittavat uusia koulutuksia. Tammikuussa alkavat Ajattelun akatemia- ja Syvemmälle rukoukseen -monimuotokoulutukset. Myös Maanmuuttajat-johtamiskoulu jatkaa kolmannella vuosikurssilla.

Koulutukset soveltuvat hyvin myös työn ohessa käytäväksi.

Lisätietoja Ajattelun akatemiasta
Lisätietoja Rukouskoulusta
Lisätietoja Maanmuuttajista

Lisää
luettavaa

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen tiedotus- ja raamatunopetuslehti

Pääsihteeri Jussi Miettisen kuva.
Pääkirjoitukset

Arkin pääkirjoitus: Tohu wa-bohu

Peto on irti! Haluaisin panna pään pensaaseen kuin strutsi ja olla ajattelematta. Ukrainaa, Pyhää maata, Venäjän ydinaseita, kristittyjen vainoa, ilmastonmuutosta, jengiväkivaltaa ja kristinuskon luhistumista länsimaissa. Tämän päivän nuorten maailma on kaoottinen.

Lue lisää »
Aiempia:
Teema
Olli Lehmosen kuva.
Perhe on paras

Perhe on turvan, kasvun ja hauskanpidon paikka. Perheiden aikuisten on rakastettava niin, että välillä sattuu. Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ei olisi ikinä itse keksinyt itselleen tällaista kutsumusta.

Opetukset

Jeesus ja minä – vai Jeesus ja me?

Jokaisella lienee kokemuksia perheestä. Biologinen perhe tulee mieleen ensin, mutta mikä on hengellisen perheen merkitys kristitylle? Miksi laumasuhde Jeesukseen on parempi kuin pelkkä yksilön suhde?

Apologianurkka
alt=""

Oppi, tuo vanha neuvostoauto

Kun maailmaa luotiin, se tehtiin koostuvaksi erillisistä osasista, jotka sopivat yhteen. Meidän aikaansaannoksemme oli iskeä kiilaa osasten väliin tai toisaalta liudentaa kaikki erot osasten välillä.

Kolumnit

Petra Uusimaan kuva.

Perheyhteys toi minut lähemmäksi Jumalaa

Olen aina kokenut kroonista yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, ja muistan itkeneeni yksinäisyyttäni vielä uskoontulonikin jälkeen monina iltoina rukoillessa. En koskaan uskonut, että Jumala voisi ratkaista yksinäisyyttäni.